bofrost* Reviews

14 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
geen
verkoper-chauffeur bij bofrost rij bewijs c+e (voormalige medewerker) –  Gent31 januari 2017
het bedrijf keek alleen maar naar de omzet van de verkopers
de motivatie voor verkopers die begonnen was goed maar de meeste werden slecht begeleid, het is daar echt een duiven kot
Was deze review nuttig?Ja1NeeRapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
slechte werk omgeving
Verkoper/chauffeur (voormalige medewerker) –  Houthalen-Helchteren, VLG13 oktober 2015
lange uren in verhouding slecht betaald. moeilijke klanten door de dure producten. slechte vergoeding
Was deze review nuttig?Ja9Nee14Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Productieve en gezellige werkomgeving
VERKOPER - CHAUFFEUR (voormalige medewerker) –  Brecht16 februari 2015
Een zeer leuke werksfeer onder de collega's.
Ik zelf bood zelf veel hulp aan de collega's om uit te zoeken hoe ze hun cijfers konden verbeteren en daar kreeg je dan ook zeker iets voor terug.
Het contact met je klanten is zeer leuk en naargelang je er langer werkte wordt het contact met je klanten nog beter waardoor de verkoop ook stijgt.

Mijn klantenbinding was dan ook zeer groot.
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Weinig flexibel naar ideëen van werknemers
Was deze review nuttig?Ja24Nee6Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
toffe werksfeer
chauffeur/verkoper diepvriesproducten (voormalige medewerker) –  zedelgem29 oktober 2014
dagelijks op baan gaan en verkopen van diepvriesproducten

nieuwe verkoopstechnieken leren

directie was wel oke

collega's hielpen waar nodig

moeiljke van de baan was de verkoop

leukste was het op weg zijn naar eigen klanten
Pluspunten
eigen baas
Minpunten
betaald op verkoopcijfers
Was deze review nuttig?Ja20Nee15Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
ZELFDE JOB ALS BIJ IJSKLOKJE
PROSPECTIELEIDER (voormalige medewerker) –  Brecht, VLG28 november 2013
DE EIGENAAR VAN IJSKLOKJE VROEG OF IK TERUG KWAM.
GOED OM TE WERKEN
GOED
Was deze review nuttig?Ja8Nee32Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
aangename werkomgeving
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Drongen27 augustus 2013
Genoeg tijd om rond te geraken met werk.
Voormiddag drukste gedeelte van de dag.
Namiddag op een aangenaam tempo werken.
Avond zeer kalm

Ondertussen alles al gewoon van daar te doen, wordt een routine.
Bedrijf waar ik graag elke zomer werk.
Was deze review nuttig?Ja3Nee30Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Aangename werksfeer
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Brecht9 september 2012
Gezellige werksfeer en een werkgever met veel begrip voor persoonlijke omstandigheden.
Pluspunten
befrijfsfeestjes
Minpunten
geen maaltijden op het werk
Was deze review nuttig?Ja10Nee18Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Bonne experience
Prospectrice (voormalige medewerker) –  Liège (Belgique)14 februari 2017
L'entreprise était une filiale indépendante qui sous-traitait du BOFORST.
L'entreprise laissait beaucoup d'autonomie à ses employés, nous nous organisions comme nous le souhaitions avec pour obligation d'être sur le terrain de 10h à 19h. Cette liberté m'a plu, car je suis une personne très indépendante, cependant elle laissait transparaître un réel manque d'organisation. Nous avions une formation d'une journée sur l'entreprise mais aucune formation terrain, de nombreuses personnes se trouvaient donc en échec rapidement donc il y avait un turnover très important. Il n'y avait aucune possibilité d'évolution dans cette entreprise.
L'aspect le plus agréable et désagréable dans ce poste était le relationnel ; quand on tombe sur des gens sympathiques c'est très plaisant, quand on se fait insulter pour la dixième fois c'est moins plaisant !
Ce métier a été pour moi une très bonne expérience, car il a développer mes capacités d'endurance, d'autonomie et de patience !
Pluspunten
autonomie
Minpunten
manque d'organisation
Was deze review nuttig?Ja2Nee1Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
très bon salaire
conseiller vendeur bofrost province de liege (huidige medewerker) –  Oupeye23 mei 2016
j'organise ma journée comme je veux, je dois uniquement respecter ces 2 points, visiter tous mes clients et atteindre l'objectif fixé.
Personne n'est derrière moi.
Le matin je vérifie ma feuille de route, je planifie mon parcourt, je vérifie mes commandes que j'ai bien tout dans mon camion et que je ne dois pas prévoir de chargement supplémentaire, je charge et range régulièrement mon véhicule qui est toujours en ordre.
je fais ma tournée et à mon retour je fais mes comptes que tout soit juste et que l'objectif est atteint.
Pluspunten
salaire, liberté de travailler comme je veux
Minpunten
le travail en magasin et gérer une équipe me manque
Was deze review nuttig?Ja8Nee4Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
nul et pas serieux
Démarcheur (voormalige medewerker) –  partout18 maart 2016
etre pris pour un abruti heure prester trop importante et pression en continu
Pluspunten
bon salaire
Minpunten
heure prester
Was deze review nuttig?Ja4Nee4Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
sur la route tout le temp
district vendeur (huidige medewerker) –  La Louvière, WAL16 januari 2016
aucune reconnaissance du travail fournis par l'employer
vous avez un bon salaire mais vous faite pas mal d'heures pour l'obtenir
Pluspunten
salaire
Minpunten
pas de reconnaissance du travail fournis
Was deze review nuttig?Ja25Nee3Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
Poste satisfaisant
Délégué commercial (voormalige medewerker) –  Liège4 augustus 2015
- Réunion pour se briffer pour la journée.
- Départ sur le lieu de travail.
- Préparation à la prospection.
- Prospection jusqu'à la pause de midi.
- Retour au lieu de travail.
- Prospection.
- Réunion pour faire les commandes.
Was deze review nuttig?Ja12Nee3Rapporteren
Privé-Werk Balans
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
Ontwikkelingsmogelijkheden
Leiderschap
Werksfeer
journée type chez Bofrost
Conseiller-Vendeur (voormalige medewerker) –  Belgique12 januari 2014
la journée débute a 9h45 au dépot.
10H ( réunions 2 a 3 fois par semaine ne servant pas a grand chose car les informations données etaient repétitives et non appropriées) si pas réunion chargement du camion avec vérification du stock donné suivi du départ 1er client a 11h...
La journéé était divisée en tranches horaires d une durée de deux heures.Des pauses fctives étaient aménagées de 14h a 16h.
Le nombre de clients peut varier mais est en moyenne de 60 clients par jour.Vu le travail consequent le dernier client était planifié vers 20h plus le trajet du retour au dépot plus remise du chiffre du jour c est horaire ne permettait pas de rentrer a son domicile avant 21H30. Pas ou peu de vie de famille.
Pluspunten
bon de valeur de 3 euros par jour travaillé a valoir chez Bofrost, ainsi qu une reduction de 20% sur la marchandise achetée
Minpunten
encadrement, horaire, salaire
Was deze review nuttig?Ja126Nee37Rapporteren

Zie meer beoordelingen over bofrost*

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 71 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Privé-Werk Balans
2,7
Vergoeding/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Ontwikkelingsmogelijkheden
2,7
Leiderschap
3,0
Werksfeer
3,0

Reviews over bofrost* gesorteerd op locatie