Kruidvat Reviews

47 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op het eerste gezicht is alles goed en leuk werken maar andere mensen maken het On prettig werken waardoor je geen zin hebt om te gaan werken
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen Merksem31 oktober 2017
Ben weg gegaan bij kruitvat omdat het gewoon niet klikte met mij en de 2 bazins.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Houden van roddelen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Workplace culture
SALES ASSISTANT (huidige medewerker) –  Baarle Nassau25 oktober 2017
The workplace culture is very nice. The people are enthusiastic and work hard, so it is never boring to work. There is always something to do and we stimulate each other to do as much as we can.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
envirronement de travail très agréable
Vendeuse (stage 1 semaine) (voormalige medewerker) –  Doornik18 oktober 2017
Kruidvat est un bon magasin.

Les vendeuses sont géniales , il y a un bon esprit d'équipe.
Pluspunten
respect des apprenties vendeuse
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
manager de filial
manager de filial (huidige medewerker) –  Jette15 oktober 2017
- j'ai appris beaucoup de choses sur la gérance d'un magasin
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Vendeuse stagiaire (voormalige medewerker) –  Estaimpuis8 september 2017
L'équipe du kruidvat de estaimpuis est vraiment génial il t intègre rapidement à leurs équipe , dès le premier jours tu apprend énormément de choses . C'est top
Pluspunten
La cuisine
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende taken
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Wetteren28 augustus 2017
Ik vond het fijn om voor de klant de juiste kledij uit te zoeken , het advies te geven als ook de algemene dagtaken van kruidvat zoals kassabediening , opkuisen en aanvullen van de binnengekomen goederen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volatilite
Manager de filiale (voormalige medewerker) –  mouscron18 augustus 2017
on en demande beaucoup aux employes et ouvriers
on presse tout le monde comme des citrons et on a rien en retour
On y travaille principalement avec des CDD pour une periode de deux ans et après on remplace les personnes plutôt que d'engager à durée indeterminé
le management sait pertinament que tous les magasin sont en souseffectif mais pour garder une bonne norme cout salarié et chiffre d'affaire on préfère mettre la pression et menacer les gens plutôt que d'engager
Pluspunten
l equipe
Minpunten
le management
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werksfeer
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wilrijk14 augustus 2017
ik heb maar 6 maand bij kruidvat gewerkt, dit was ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof was. maar mijn zus werkt daar ook, en familie mag niet samen in een filiaal werken daarmee dat dit maar tijdelijk was.
ik kende het kruidvat al omdat ik er 2 keer vakantiewerk had gedaan, het is zeer aangenaam filiaal in wilrijk. met aangename mensen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De collega's en de werksfeer waren tof.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen11 juli 2017
Typische werkdag:
Ik kwam aan op het werk, kleedde me om, en ging werken. Op het einde van de dag kleedde ik me weer om en vertrok ik.

Wat ik geleerd heb:
Ik heb geleerd wat hard werken is, en hoe men met klanten om moet gaan.

Collega's:
De collega's waren vriendelijk en super tof. Zeker tijdens de pauzes was het gezellig.

Het moeilijkste van de baan:
Het moeilijkste was dat men moest doorwerken.

Het leukste van de baan:
De collega's die er voor je zijn als er iets gebeurt of als je hulp nodig hebt.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sommige medewerkers waren vriendelijk
Jobstudente (voormalige medewerker) –  Geraardsbergen6 juni 2017
Veel klusjes die op korte tijd af moesten geraken. Soms was dat niet gemakkelijk als je net begon te werken.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in het kruidvat
Winkel verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Hoboken10 april 2017
Is geen pretje, en je bent er letterlijk een nummer.
Je Privé blijft niet privé, terwijl je werk en privé gescheiden moet houden.
Alles wordt er aan de grote klok gehangen, en het is daar een duiven kot.
Ze gooien mensen buiten zonder reden om elke keer opnieuw iemand nieuw aan te nemen.
Je hebt een 20 u contract, maar je doet in principe wel een full time.
Als er zieke zijn ben je verplicht om te komen ook al is het je vrije dag.
De overuren waarvoor jij hebt gewerkt mag je niet kiezen wat je daar mee doet (op nemen in vakantie- laten uit betalen)

Echt geen aanrader om daar te werken, ik heb het daar te lang volgehouden door de valse beloftes.
Pluspunten
Winkelwedstrijden
Minpunten
Slechte werkplaats
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet geod
Kruidvat (voormalige medewerker) –  Diksmuide21 februari 2017
veel commentaar gehad, wegens het niet goed genoeg was
de werksfeer was anders wel goed
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegas
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen11 januari 2017
Het is heel leuk om samen te werken .ma vind het
Alleen spijtig dat jou collegas nooit eerlijk zijn .
Pluspunten
Rook pauze
Minpunten
Roddels
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel en toffe collega's om samen mee te werken
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wondelgem11 december 2016
Ik vond dit den heel leuke ervaring. Leuke winkel om in te werken en de mensen verder te helpen. Ook de collega's waren heel tof.
Pluspunten
Variatie
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige medewerkers& aangename sfeer
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Rekken vullen21 oktober 2016
Kruidvat is een aangename winkel met een goeie werksfeer, de collega's hebben allemaal respect tegenover elkaar.
Pluspunten
Stipt, ordelijk, flexibel
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Apprentie vendeuse (voormalige medewerker) –  Arlon6 oktober 2016
Bonne esprit d'équipe, contact avec le client, réassortiseuse de rayon, nettoyage, caisse, servir le client, surveillance de la marchandises, bien faire les rotations.
Pluspunten
Carte chèque repas
Minpunten
Aucun
Was deze review nuttig?Ja 18Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Medewerkster (voormalige medewerker) –  Denderleeuw11 september 2016
Mijn dagen bij kruidvat waren altijd goed gevuld. ik werkte er heel graag .
Pluspunten
leuke collega`s
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen4 augustus 2016
Het leukste was dat er elke dag nieuwe mensen langs kwamen , vriendelijk en het motiveerde me om toch te gaan werken. Al ging ik niet graag naar die werkvloer, te veel spanning. Geen teamwork
Pluspunten
korting
Minpunten
geen gezelligheid en comunicatie
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bon job
Caissière/ réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Morlanwelz-Mariemont31 mei 2016
J'ai apprécié travailler chez Kruidvat, ma sœur y travail je me suis donc vite intégrée
Pluspunten
La clientèle
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ten zeerste leervol
Verkoopsmedewerkster (huidige medewerker) –  België10 mei 2016
elke dag is anders en heeft op zich weer iets speciaals , geen enkele dag is saai of hetzelfde
mijn collegas zijn de beste en staan steeds klaar voor je.
er word non stop rekening gehouden met ieder zijn wensen of mogelijkheden
heel het werk is een droom van een werkzoekende ,
het enige is het deeltijdse contract wat ik enorm jammer vind
Pluspunten
collegialiteit
Minpunten
contract, uurloon
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 3Rapporteren

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 343 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Kruidvat gesorteerd op locatie