Stad Antwerpen Reviews

Alle 33 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie verbeelding tact
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)19 december 2017
de retrospective was leuk met mensen die introspectie hebben heb veel bijgeleerd op basis van kuisen tot de empatie
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werksfeer met plaats voor eigen initiatief
polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Merksem4 december 2017
Contact met collega's was, ondanks de verschillende achtergronden, goed. Omgaan met diversiteit. Direct contact met leidinggevenden. Met de job zelf ondervond ik geen moeilijkheden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt gemotiveerd om jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen
Loketbediende (huidige medewerker) –  Ekeren16 oktober 2017
Beste

Werken aan de stad Antwerpen is voor mij een hele belangrijke werkervaring geweest.

Ik heb enorm veel bijgeleerd en nog steeds krijg ik dagelijks het gevoel dat ik me verder kan ontplooien, door ervaring en opleiding.

Helaas is dit een contract van bepaalde duur, want ik voel me hier volledig op mijn plaats.

Ik leer dagelijks het belang van klantvriendelijkheid, integriteit, collegialiteit en diversiteit.

Mvg
Pluspunten
Korte verplaatsing, balans werk - prive is goed
Minpunten
er is momenteel geen mogelijkheid om mijn contract te verlengen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Taalcoach
Taalcoach (huidige medewerker) –  Antwerpen26 september 2017
Het leukste van de job is het persoonlijk contact met de mensen die ik coach en het gevoel te hebben een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij en aan het leven van anderstaligen in Antwerpen.
Pluspunten
Fietsvergoeding
Minpunten
slechte verbinding met openbaar vervoer
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I would like to a driver or chef.
Chauffeur bachewagen, sluikstort rond glasbollen (voormalige medewerker) –  Antwerpen24 september 2017
I glad to be a part off... i am very happy to do work with good people....................

I am still waiting for a job i mean a good job...........,
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en uitdagende werkomgeving
Personal trainer Kickboxing (huidige medewerker) –  Antwerpen7 juni 2017
De stad geeft je een uitdagende en innovatieve werkdag!
Pluspunten
sociaal contacten
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving die dagelijks veranderd.
Technisch vakspecialist algemene fuctie (voormalige medewerker) –  Wilrijk20 april 2017
Ik heb 41 jaar aan de gemeente van Antwerpen gewerkt, bij huisvuilophaling.
17 jaar als werkman en 24 jaar als technisch vakspecialist en leiding gevend. Het is een bedrijf met veel diversiteiten.
Veel controle uitvoeren , huisvuiltoeren aanpassen , werverdeling opstellen en huisvuilwagen beheer . Mijn collega's zijn top.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stad Antwerpen
vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Universiteit Antwerpen3 april 2017
Toffe en spontane collega's waar je goed overweg kunt gaan.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd buiten en werk zelf regelen
schouwburg techn,zwembad techn (wezenberg) (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 maart 2017
heb nooit van 8 tot 4 uur gewerkt altijd in de dag ,avond en weekends som s 18 uur per dag 7op7 4 weken aan een stuk (ijspiste stad antwerpen) met fantastische collega s . moeilijkste van de baan huwelijk in stand houden . leukste inzetten voor de burgers en goede medewerking met privaat firma s
Pluspunten
polivalent
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ploeg om mee te werken
huisvuiloplader (voormalige medewerker) –  Merksem28 februari 2017
mijn dag begon om 07:00u om naar de ophaaltoer te rijden,daar aangekomen begonnen we aan de ophaling,dit duurde tot 11:30u om daarna te gaan eten van 11:45u tot 12:15u daarna was het ofwel verder werken ofwel de chauffeur begeleiden naar de stortplaats en mee te helpen om de camion terug dicht te doen. daana terug naar de dienst rijden,douchen en wachten om naar huis te gaan.
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job
Werkster onderhoudkleuterschool en kinderopvang (voormalige medewerker) –  Antwerpen16 februari 2017
veel afwisseling . goede uren .redelijke wat verlof
Pluspunten
veel vakantie en goede uren
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and place for opportunity
childcare (voormalige medewerker) –  Antwerpen. Belgium8 november 2016
Working with stad Antwerpen was a dream come through i learned a lot from the company, I had a great leader who always gave us the opportunity to explore. Work with great people both young and oud. Great kids,
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en vriendelijke werksfeer.
Job Student (voormalige medewerker) –  Antwerpen23 september 2016
Het was tof werken bij Stad Antwerpen. Ik zou heel graag opnieuw bij Stad Antwerpen willen werken.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe job
Chauffeur C, (huidige medewerker) –  Wilrijk28 juli 2016
super leuke job , maar verdien niet genoeg , dus wil een beetje bijverdienen ,,,
Pluspunten
collegas
Minpunten
loon
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veiligheid garanderen van baders, helpen hun zwemstijl te verbeteren.
Redder (huidige medewerker) –  zwembad Plantin-Moretus7 januari 2016
Onderhoud van het zwembad.
Sociaal contact met klanten is een pluspunt.
Ik heb veel mensen op vrijwillige basis leren zwemmen tijdens mijn shiften (op voorwaarde dat de bezetting dit toeliet).
Dit gaf me wel een gevoel van voldoening.
Maar meer kan ik niet uit deze job halen.
Voor mij persoonlijk is deze job te onproductief, dwz teveel niets doen.
Pluspunten
Zwemmen op het werk(conditie op peil houden)
Minpunten
slecht leiderschap en managment
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Magazijnbeheer en Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG24 december 2015
ik heb ervaring gekregen + Nederlands geleerd. alle collega's waren heel vriendelijk met mij. ik had veel verloof bij de stad end stad is van iedereen .
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie begeleiding & coaching
Loketbediende (voormalige medewerker) –  Stad Antwerpen13 oktober 2015
Collega's waren top, toffe werksfeer!
Spijtig van een bepaald contract
Was deze review nuttig?Ja 9NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chauffeur gas ambtenaar
chauffeur huivuil grofvuil (huidige medewerker) –  Wilrijk, VLG24 augustus 2015
begin tijd om 07.00 uur tot 15u26
ik heb een opleiding behaald als gas ambtenaar
wat betreft de directie zijn het volwaardige bazen
collega's zijn allemaal toffe mensen met vele culturen
er is altijd uiterste consentratie nodig zowel op de rijbaan als op de collega en de straten kennis bij de gas actie is het ook de kunst om steeds rustig en beleefd de overtreders te woord te staan
is een variërende job en kom je met alle culturen in aanmerking
Pluspunten
heb rijbewijs van ( A tot en met E )
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer, rustig ook al werk je in een open ruimte
Administratief Assistent (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG6 mei 2015
Heel de dag op laptop : mails beantwoorden, bestelling inbrengen in SAP, facturen nakijken, koppelen aan de juiste bestelbon, doorgeven voor betaling alles in SAP
Excel lijsten aanvullen
Excel opleiding gevolgd, alle software programma's nodig voor het uitvoeren van mijn job.
Leuke collega's
Collega's overtuigen van de juiste reglementering inzake bestellingen enz. was soms moeilijk.
het leukste vond ik wel de glijdende werktijd, je komt nooit te laat op het werk ook al was er al eens veel verkeer.
Pluspunten
maaltijdchequekaart, glijdende werktijd, hospitalisatie verzekering, spaarplan voor bijkomend pensioen
Minpunten
weinig plaats om op de werkplek te eten, cafetaria veel volk en daardoor veel rumoer niet rustgevend.
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur vuilkar / lader vuilkar
Polyvalent werkman-chauffeur (huidige medewerker) –  Antwerpen10 april 2015
zware lasten verhogen de werkdruk,naargelang de weersomstandigheden ,als chauffeur soms kleine straatjes , achteruit rijden met 10tonner ...
Pluspunten
flexibele uren
Minpunten
werkdruk, zware lasten
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 33 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Stad Antwerpen gesorteerd op locatie