Stoffels Bleijenberg Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom25 juli 2017
Leuk bedrijf,leuke collega's,gezellige werksfeer,leuk klanten.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Hoofd schoonmaak (voormalige medewerker) –  Terneuzen17 juni 2017
Gezellige werkomgeving met de komende jaren veel opgebouwd
Pluspunten
gratis koffie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met een goede planning houd je je aan de wensen van de mensen
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Terneuzen27 januari 2017
Een typische dag op het werk is dat je gaat schoonmaken bij een bedrijf. En elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en regels.
Ik heb geleerd om schoon te maken zoals het hoort en ook zeker volgens de Arbo te werken.

Mijn collega's zijn oke je moet kunnen werken met elke collega.
het makkelijkste van de baan is het schoonmaken en het moeilijkste is af en toe de wensen te vervullen van het bedrijf.
Pluspunten
personeel uitjes
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb 3 cursussen mogen doen en daar prima in begleiding in gehad
Leidinggevende in de schoonmaak (huidige medewerker) –  Vlissingen1 januari 2017
Jammer dat ze geen doorgroei mogelijkheden hadden. Ik heb het altijd super naar mn zin gehad
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken.
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur29 december 2016
Je kwam op alle plekken en het was wisselvallig

en je had contact met de klanten en je zorgde ervoor dat het altijd schoon was.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in minder uren steeds meer moeten doen waar kwaliteit op achteruit vliegt
werkster (voormalige medewerker) –  Vlissingen17 december 2016
ben het niet eens met het beleid ik was na 2 jaar ziek te zijn geweest op lelijke wijze er uit gegooid ,aan mijn werkwijze lag het niet maar ik was zo ze het noemde een risico voor het bedrijf.
Pluspunten
geen
Minpunten
veel
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandige job
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Breskens22 mei 2016
job die zelfstandig uit te voeren was
in het gebouw had je de kast met je eigen schoonmaak spullen en kon je zelfstandig de hallen van het gebouw schoonmaken
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De panden die ik schoonmaak zijn prachtig. Hebben een speciale sfeer. Dat maakt het prettig om te werken.
Schoonmaakmedewerkster (huidige medewerker) –  Etten-Leur, NB2 februari 2016
Ik werk zelfstandig en heb nauwelijks contact met andere collega´s. Het fijne van mijn werk is, dat ik mijn eigen tijd kan indelen.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werkomgeving
Interieur verzorger (huidige medewerker) –  Terneuzen16 maart 2014
Leuke gezellige dagen samen werken met hele leuke collega's. Veel geleerd op schoon maak gebied.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over Stoffels Bleijenberg gesorteerd op functienaam