Publisherprogramma van Indeed

Word net als duizenden andere publishers betaald voor het toevoegen van Indeed gegevens op hun websites. Leer hoe u door het toevoegen van onze zoekfuncties niet alleen geld kunt verdienen maar ook gratis waardevolle inhoud aan uw site kunt toevoegen.

Vacature zoekfuncties voor Indeed Publishers

Vacature zoekfunctie API

Vacature zoekfunctie API

U kunt zelf zoekfuncties op maat maken in meer dan 60 landen met de API van Indeed. Kies waar u de vacatures wilt plaatsen, met de uitstraling van uw eigen site. Wij voorzien u van eenvoudige rapportage voor uw verkeer en verdiensten.

Jobroll

Jobroll

Uw bezoekers kunnen vacatures van Indeed vinden en bekijken. Wij geven u de benodigde code die u binnen enkele minuten op uw site kunt gebruiken. Publishers kunnen hiermee de volledige zoekfunctionaliteit aanbieden of op maat gemaakte widgets met alleen vacatures van door u gekozen vakgebieden.

Zoekvelden en Tekst Links

Zoekvelden en Tekst Links

Stel bezoekers in staat om te zoeken op Indeed door zoekvelden te plaatsen op uw website. U kunt elke zoekresultatenpagina op Indeed gebruiken als partnerlink. Kopieer en plak simpelweg de code die wij u geven, verwijs werkzoekenden naar Indeed en word betaald!