Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,350 jobs
Dit bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf waar u niet alleen terecht kan voor alle herstellingen en nieuwbouwprojecten van uw koelgroepen maar dat ook een…
De klant is dé specialist in tuin- en interieurmeubilair. Ze zijn sterk gefocust op een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Op maandag en dinsdag ben je vrij.
Sint-Pieters-Leeuw +5 locations
Je werkt in een fris ogende moderne drukkerij die vorig jaar volledig is vernieuwd. Je heb tal van ontspanningsmogelijkheden tijdens de middag.
Onze klant is een professionele partner voor elektro- en installatietechniek en werd recentelijk overgenomen door een dynamische team dat reeds meerdere jaren…
Met een superieure service topmerken technologische snufjes en de frisse wind van jong modetalent is deze megastore een funky twist van een vernieuwd concept.
Momenteel springt dit bedrijf gelegen in regio Asse-Ternat ook mee op de telecommunicatietrein. IT-rooms zoals van gsm-netwerken digitale tv of servers hebben…
Liedekerke
Distributie in horeca en frituurproducten. Het bereiden van warme en koude sauzen in grote hoeveelheden volgens recept. Het proper houden van de werkplaats.
Sint-Katherina-Lombeek +1 location
Onze klant is onderdeel van een internationale speler met bijna 800 vestigingen in de Benelux. Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen die op baan zijn…
Onze klant is een gevestigde boetiek regio Merchtem/Asse. Ze verkopen merken zoals Xandres CKS... Je helpt de klanten voor de juiste outfits te kiezen.
Moorsel
Het bedrijf is een supermarkt gelegen te regio Aalst. Het team is een vast team met leuke collega's. Als hoofdtaak werk je met de kassa.