Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,380 jobs
Karton verwerkend bedrijf gelegen in Lichtervelde. De juiste verpakking geeft de gewenste uitstraling aan het product.
Je staat mee in voor het onderhoud van de afdeling. Je beschikt over een verzorgd voorkomen. Je beschikt over ervaring in de verkoop.
Je vult de producten aan in de toonbank. Je zorgt voor een mooie presentatie en een dagelijkse. Je staat mee in voor het onderhoud van de afdeling.
Onze klant is een dynamisch familiebedrijf opgericht in 1939. Twee hoofdafdelingen vormen de core business : De distributie van het deurbeslag wordt waargenomen…
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat…
Kledijzaak met meerdere vestigingen/ Kledij voor dames heren en kids. Als verkoopmedewerker help je de klant verder in de zoektocht naar de juiste outfit.
Voor onze klant zijn we op zoek naar een dakwerker ervaring hellende daken. Onze klant is vooral gespecialiseerd in nieuwbouw. Voor de job als dakwerker:
Onze bouwfirma legt zich toe op de nieuwbouw van woningen villa's en appartementen. Ook het verbouwen van bestaande woningen behoort tot onze activiteiten.
Gekend supermarkt in de regio Torhout. Je zal instaan voor een specifieke afdeling in de winkel. Je vult de producten aan.
Lichtervelde
Je staat mee in voor het onderhoud van de afdeling. Je beschikt over een verzorgd voorkomen. Je beschikt over ervaring in de verkoop.