Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,369 jobs
Het gaat om een kledingzaak in het centrum van Vilvoorde. De kledingswinkel behoort tot een keten en biedt kwalitatieve modieuze kledingstukken en accessoires.
Dit familiebedrijf bestaat reeds 54 jaar en heeft intussen een 15-tal medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc buitenschrijnwerk.
€8 per uur
Je komt terecht in een familiaal boekhoudkantoor gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Het bedrijf kiest bewust voor een klein team van boekhoudkundige…
Onze klant is trendy merkenzaak voor dames en heren. Een uniek concept die de klant een zeer aangename shopbeleving bezorgt. Er is gratis parking beschikbaar.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Comptant 230 agences Accent Jobs constitue le plus grand réseau de la Belgique.
Onze klant is een gekende voedingsketen met winkels over gans België. Als medewerker van dit bedrijf staat u mee garant voor een correcte en vlotte…
Onze klant heeft een winkel voor outdoor en actieve vrije tijd. Zij zijn op zoek naar een gemotiveerde werknemer om hun team te versterken.
Bij Accent Jobs for Shops staan we je graag bij als jobcoach tijdens het sollicitatieproces. Onze klant is een gespecialiseerde optiek dat deel uitmaakt van een…
Onze klant biedt oplossingen op vlak van opslag en picking van goederen. Ze gebruiken een breed netwerk van regionale distributiecentra en leveren via eigen…
Onze klant is een gevestigde waarde in de regio van Leuven. Je vindt er trendy dameskleding handtassen en accessoires. Je rekent de verkochte artikelen af.