Post your CV - It only takes a few seconds

Accent jobs in Mariakerke

Page 1 of 1,042 jobs
Bij onze klant draait het allemaal om passie. Passie voor kwaliteitsvolle mode met een knipoog aan betaalbare prijzen. De medewerkers zijn hun ambassadeurs.
Onze klant heeft een verschillende tankstations met verkooppunt. Als verkoper/verkoopster in een tankstation: Open of sluit je de zaak.
Onze klant is een gekende supermarkt in regio Gent Centrum. Zij zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer én met de wagen.
Sint-Amandsberg
Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. 95% van de verkoop gebeurt via webshop én aan groothandelsprijzen.
Binnen het marketingbedrijf werken professionals uit verschillend hout gesneden. IT?ers sales tekstschrijvers designers creëren dagelijks nieuwe dingen en…
Onze klant is een gevestigde waarde binnen de schoenenwereld in Gent. De focus ligt op kwaliteit draagcomfort een uitmuntende service en persoonlijk advies.
We voorzien een onmiddellijke opstart en vast contract na goede inloopperiode. Je komt terecht in een hechte groep toffe collega?s die de sfeer hoog houden in…
Onze klant is een zeer gekende supermarkt in regio Gent. Je komt terecht in een aangenaam en bruisend team. Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding…
Welkom in een jong en succesvol voedingsbedrijf! Momenteel bevindt het bedrijf zich in een cruciale groeifase. Momenteel ligt de focus op de exportmarkt.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat…