Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,356 jobs
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat…
Onze klant is een toonaangevende groothandel in Asse. Een familiale sfeer staat hier centraal. Je komt terecht in een team van 25 personen.
Je komt er als Office Assistant terecht in de co-workingplek in Wemmel (bij Brussel). Onze klant helpt ondernemers ondernemen: Beschik je over een rijbewijs B.
Onze klant is een gekende voedingsketen met winkels over gans België. Als medewerker van dit bedrijf staat u mee garant voor een correcte en vlotte…
Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Als metser is het je niet onbekend om:
De klant is dé specialist in tuin- en interieurmeubilair. Ze zijn sterk gefocust op een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Op maandag en dinsdag ben je vrij.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Accent Jobs for Shops is een uitzend selectiebedrijf dat jobs aanbiedt met uitzicht…
Onze klant is een gevestigde boetiek regio Merchtem/Asse. Ze verkopen merken zoals Xandres CKS... Je helpt de klanten voor de juiste outfits te kiezen.
Dit familiebedrijf bestaat reeds 54 jaar en heeft intussen een 15-tal medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc buitenschrijnwerk.
Het betreft een kwaliteitsslager in Londerzeel. Als verkoopmedewerker ben jij polyvalent werkzaam en behelp je de klanten van A-Z. 8u-13u 1 week late shift: