Page 1 of 4,827 jobs
Heb je een wetenschappelijke opleiding (scheikundige richting) gevolgd? Wil je werken in een volcontinu shiftsysteem? Je bent nauwkeurig en klantgericht?
We zoeken een heel polyvalent inzetbaar medewerker. Van afboorden tot banden bevoorraden, etiketten correct hangen, administratie bijhouden...
Plaatsen van zonnepanelen op daken van diverse werven. Wat wij van jou vragen: Dynamiek, geen hoogtevrees, technische affiniteit.
Werk je graag in de buitenlucht? Op zoek naar een job die je letterlijk van hoogtes naar laagtes brengt? Onze klant is een goeddraaiend bedrijf met een afdeling…
Als prefab medewerker weegbruggen bestaat je hoofdtaak uit het produceren van prefab betonelementen in het atelier. Wat wij van jou vragen:
Wij zijn op zoek voor een bouwfirma die gespecialiseerd is in de houtsector naar een projectleider: Offertes opvragen, planning opmaken en technische fiches.
Ben je een ware problem solver met technisch inzicht? Op zoek naar een uitdagende job waar de dagen vliegen? Je krijgt een interessante en intensieve opleiding…
Voor een groentenverwerkend bedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar een bediener automatische pickingsysteem. Wat wij van jou vragen:
Heb je een goede kennis van elektriciteit maar honger naar meer technische ervaring? Ben je bovendien een echte nachtraaf? Wat wij van jou vragen:
Voor een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector zijn wij op zoek naar een bekister.