Actief Interim jobs in Beveren

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 741 jobs
Na een geslaagde interim periode maak je kans op een vast contract. Ben je een administratieve duizendpoot? Heb je een goede talenkennis ?
Ben jij in het bezit van een Bachelor Chemie ? Ben jij bereid om in een volcontinu rooster te werken? Ben je in het bezit van een rijbewijs B?
Heb jij kennis van metaalbewerking waaronder het plooien van metalen, draaien,frezen,... Wil jij bovendien ook nog magazijnwerk uitvoeren?
Heb jij altijd al willen werken tussen de stoere truckers, en leuke vakantiegangers? Ben jij op zoek naar een job vol afwisseling? Zo kan je ook bv.
Voor een bedrijf in Beveren-Leie zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur/plaatser voor zonweringen te installeren en te plaatsen. Wat wij van jou vragen:
Heb je een passie voor de bouwsector en reeds enige ervaring als werfleider? Dan is deze job ontgetwijfeld iets voor jou. Wat wij van jou vragen:
Heb je een opleiding voeding- of dieetkunde gevolgd? Je bent op zoek aan een administratieve job? Je hebt kennis van de warenwetgeving? Wat wij van jou vragen:
Heb je ervaring als automonteur of ben je een tuner? Heb jij een passie voor auto's? Wil je graag werken in dagdienst? Een aantal modificaties die je doet:
Heb je een geldig rijbewijs? Heb je ervaring in de bouw? Heb je goede technische vaardigheden? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!! Wat wij van jou vragen:
Vast contract na je geslaagde interim periode. Voor een bouwfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren Bekister met verantwoordelijkheidszin.