Actief Interim jobs in Beveren

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 694 jobs
Na een geslaagde interim periode maak je kans op een vast contract. Ben je een administratieve duizendpoot? Heb je een goede talenkennis ?
Ben jij in het bezit van een Bachelor Chemie ? Ben jij bereid om in een volcontinu rooster te werken? Ben je in het bezit van een rijbewijs B?
Heb jij kennis van metaalbewerking waaronder het plooien van metalen, draaien,frezen,... Wil jij bovendien ook nog magazijnwerk uitvoeren?
Heb jij er geen probleem mee om in een stoffige omgeving te werken? Ben je bereid om in een volcontinu systeem mee te draaien? Werk je graag in openlucht?
Heb jij altijd al willen werken tussen de stoere truckers, en leuke vakantiegangers? Ben jij op zoek naar een job vol afwisseling? Zo kan je ook bv.
Voor een stabiel familiebedrijf dat gekend is voor het maken van grote CNC – of zaagmachines gaan we op zoek naar een elektricien. Wat wij van jou vragen:
€13,35 per uur
Kans op een vast contract na een geslaagde interim periode. Als automonteur kom je terecht in een internationaal autobedrijf, gelegen in de Waaslandhaven.
Voor een bedrijf in Beveren-Leie zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur/plaatser voor zonweringen te installeren en te plaatsen. Wat wij van jou vragen:
Heb je een wetenschappelijke opleiding (scheikundige richting) gevolgd? Wil je werken in een volcontinu shiftsysteem? Je bent nauwkeurig en klantgericht?
Vast contract na je geslaagde interim periode. Voor een bouwfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren Bekister met verantwoordelijkheidszin.