Actief Interim jobs in Beveren

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 784 jobs
We zoeken een heel polyvalent inzetbaar medewerker. Van afboorden tot banden bevoorraden, etiketten correct hangen, administratie bijhouden...
Heb je een wetenschappelijke opleiding (scheikundige richting) gevolgd? Wil je werken in een volcontinu shiftsysteem? Je bent nauwkeurig en klantgericht?
Heb je al ervaring in een productie-omgeving? Ben je daarenboven op zoek naar een functie met de vaste nacht? Dan is deze job iets voor jou!
Heb jij ervaring als bulldozer chauffeur ? Heb jij er geen probleem mee om in een stoffige omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Heb je een opleiding in de bouw gevolgd of al een basis allround bouw ervaring? Ben je bereid om diverse taken in de bouw uit te voeren? Wat wij van jou vragen:
Heb je al ervaring in een productie-omgeving? Ben je daarenboven op zoek naar een functie met de vaste nacht? Dan is deze job iets voor jou!
Vast contract na je geslaagde interim periode. Voor een bouwfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren Bekister met verantwoordelijkheidszin.
Heb jij er geen probleem mee om in een stoffige omgeving te werken? Ben je bereid om in een volcontinu systeem mee te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Heb jij ervaring als bandenmonteur ? Wil jij graag werken in een klein familiebedrijf ? Kan je werken met een balanceer -en monteertoestel?
Heb je een eerste werkervaring binnen de logistieke sector achter de rug? Ben je flexibel naar taakinhoud en bereid verschillende afdelingen te ondersteunen?