Filter results by:
Sort by: relevance - date

Actief Interim jobs in Gullegem

Page 1 of 998 jobs
Op zoek naar een parttime job? Werk je graag in de tuin en heb je ervaring met het aanleggen van terrassen en binnenvloeren? Wat wij van jou vragen:
Voor een dynamisch bedrijf in Kortrijk zijn we op zoek naar arbeiders die graag op verplaatsing willen gaan om met epoxy aan de slag te gaan.
Als ervaren plaatser van interieurs krijg je bij een bedrijf uit Heule de kans om exclusieve interieurs te plaatsen bij onze klanten. Wat wij van jou vragen:
Als administratief medewerker / receptioniste zal je instaan voor : Je zal back up worden voor een andere dienst. Wat wij van jou vragen:
Voor een toonaangevend bedrijf gevestigd in Anzegem zoeken wij een ervaren buitenschrijnwerker. Wat wij van jou vragen: Mooie verloning volgens PC 124.
Op basis van een verkocht dossier ben je verantwoordelijk voor de volledige uitwerking en voorbereiding van het dossier ten behoeve van de productie-afdeling.Je…
Belading van vrachtwagens en containersOntvangst van grondstoffenDe orde en netheid van de magazijnenLaden van grondstoffen in de productiesilo’sVerpakken van…
Pour une entreprise située à Comines spécialisée dans la production de treillis soudés sur mesure pour différentes applications dans le bâtiment et la…
Als elektricien sta je voor de plaatsing, aansluiting en het onderhoud van elektrische installaties. Het betreft voornamelijk installatie en onderhoudswerken…
Als metser sta je enerzijds in voor de kleine karweien, mortel en beton maken, stalen liggers plaatsen, lijmen van stenen en wanden, tegels herstellen.