Actief Interim jobs in Harelbeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 910 jobs
Belading van vrachtwagens en containersOntvangst van grondstoffenDe orde en netheid van de magazijnenLaden van grondstoffen in de productiesilo’sVerpakken van…
Op zoek naar een parttime job? Werk je graag in de tuin en heb je ervaring met het aanleggen van terrassen en binnenvloeren? Wat wij van jou vragen:
Als grondwerker aan de sporen staat u in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Gieten van betonsokkels voor cabines. Ingraven van kabels en buizen.
Voor een familiale firma in Deerlijk zijn we op zoek naar een losse bouwarbeider die openstaat om fysiek werk uit te voeren. Wat wij van jou vragen:
Voor een bedrijf die een gevestigde waarde is bij de spoorwegen zijn we op zoek naar een werfleider seininrichting. Rechtstreeks aansturen van de ploegen.
Na opleiding van een ervaren werfleider, krijg je de leiding over een werf. Je zal zowel eigen medewerkers als de onderaannemers aansturen en opvolgen.
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en supervisie van elektrische werken. Je staat in voor de planning en de werkvoorbereiding en…
Dit familiaal bedrijf verzorgt renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Ze nemen deze projecten onder hun vleugels van A - Z. Wat wij van jou vragen:
Als elektricien sta je voor de plaatsing, aansluiting en het onderhoud van elektrische installaties. Het betreft voornamelijk installatie en onderhoudswerken…
Als metser sta je enerzijds in voor de kleine karweien, mortel en beton maken, stalen liggers plaatsen, lijmen van stenen en wanden, tegels herstellen.