Filter results by:
Sort by: relevance - date

Actief Interim jobs in Hasselt

Page 1 of 331 jobs
Actief Interim Diest is op zoek naar een administratief medewerker/ster voor een deeltijdse tewerkstelling in Lummen. Excel file invullen en draaitabel maken.
€13,28 per uur
Actief InterimKapelstraat 153600 Genk089 30 50 30actief.genk@actief.be. Voor een klant, een schoonmaakbedrijf gevestigd in Genk, zijn wij op zoek naar…
Wat wij van jou vragen: Gemotiveerd, handen uit de mouwen mentaliteit, betrouwbaar, juiste mentaliteit, eventueel ervaring in magazijnomgeving is pluspunt,…
Het actief prospecteren naar nieuwe klanten,. Voor één van onze klanten, Brouwerij Lindemans, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker voor Limburg, de…
Via het krijgen van een bon weten wat je moet doen, welke materialen je nodig zal hebben en hoe je dan alle delen uiteindelijk moet maken en inbinden.
Neem contact op met Actief Interim Hasselt op het nummer 011/22 00 22. We zijn op zoek naar Hogeschoolstudenten die door de week beschikbaar zijn voor inpakwerk…
Voor een klant, een schoonmaakbedrijf gevestigd in Hasselt, zijn wij op zoek naar onderhoudsmedewerkers voor een nieuw appartementsgebouw.
Ben jij de perfecte combo van sociaal en ondernemend, gekruid met klantvriendelijkheid, een stevige portie enthousiasme en een snufje flexibiliteit?
Ben jij de perfecte combo van sociaal en ondernemend, gekruid met klantvriendelijkheid, een stevige portie enthousiasme en een snufje flexibiliteit?
Ben jij verzot op dieren en heb je ervaring in de schoonmaak? Voor een dierenkliniek zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker. Wat wij van jou vragen: