Actief Interim jobs in Mariakerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 589 jobs
Voor een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector zijn wij op zoek naar een bekister.
Uw functie als werfleider bestaat eruit: Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de…
Om ons team uit te breiden wensen wij over te gaan tot de aanwerving van een: BOUWKUNDIG TEKENAAR. Gedurende een intensieve inwerkperiode leert u de klanten, de…
Om ons team uit te breiden wensen wij over te gaan tot de aanwerving van een: JUNIOR CALCULATOR. Gedurende een intensieve inwerkperiode leer je onder…
Uw functie als projectleider afwerking: Je bent mede-verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten in afwerkingsfase en dit zowel…
Om ons team te versterken hebben wij momenteel volgende vacature:BEKISTER met doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast. Wat wij van jou vragen:
Ben je student, in het bezit van een rijbewijs B en op zoek naar een bijverdienste tot eind 2019? Dan is dit de job voor jou! Wat wij van jou vragen:
Ben jij pittig en leergierig genoeg om ons enthousiast team te versterken? Wij zijnn op zoek naar een (JUNIOR) PROJECTLEIDER BOUW. Wat wij van jou vragen:
€14,15 per uur
Actief Interim Gent is op zoek naar Industriële reinigers. Opkuis van bouwwerven/bestaande gebouwen. Wat wij van jou vragen: Rijbewijs B is een pluspunt.
Je werkt bij een familiebedrijf onder interim op lange termijn. Ben jij een ervaren chauffeur B en zoek je nieuwe uitdaging als koerier? Wat wij van jou vragen: