Actief Interim jobs in Mariakerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 764 jobs
Voor een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector zijn wij op zoek naar een bekister.
Uw functie als werfleider bestaat eruit: Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de…
Lees dan zeker onderstaande vacature want Actief Interim zoekt jou om te sleutelen aan roterende machines! Ben jij een ervaren onderhoudsmecanicien en zoek je…
Om ons team te versterken hebben wij momenteel volgende vacature:BEKISTER met doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast. Wat wij van jou vragen:
Ben jij pittig en leergierig genoeg om ons enthousiast team te versterken?Wij zijnn op zoek naar een (JUNIOR) PROJECTLEIDER BOUW. Wat wij van jou vragen:
Voor een klant in de Gentse Haven is Actief Interim op zoek naar een ervaren vrachtwagenmecanicien om de huidige mecanicien die op pensioen gaat te vervangen.
Dat treft want voor een Zweeds automerk is Actief Interim op zoek naar jou! Ben jij een ervaren automecanicien en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Actief Interim Gent is op zoek naar 2 studenten die beschikbaar zijn vanaf 16 augustus tot midden september en vervolgens nog enkele andere data in september en…
Uw functie als projectleider afwerking: Je bent mede-verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten in afwerkingsfase en dit zowel…
Ben je op zoek naar een job als productiearbeider in 2 ploegen? Dan kan dit misschien wel iets voor jou zijn: Je laadt en lost de bulkwagens.