Actief Interim jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 469 jobs
Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor het volgende: Gebruiken van een nagelschietmachine, planken verzagen en folie rondwikkelen.
Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoekt Actief Interim Oudenaarde een chauffeur B - magazijnier. Je staat in voor 50% van de tijd voor het leveren van…
Als technieker zal je instaan voor onderhoud en revisie van vrachtwagens. Dit samen met je team! Onderhoud, keuring, remmen, ophanging en allerhande diverse…
Je staat in voor het op locatie plaatsen van binnenkomende materialen. Je staat mee in voor het verpakken van de afgewerkte eind producten.
Interim functie met een optie op vast werk. Voor een familiale onderneming in Oudenaarde is Actief Interim Oudenaarde op zoek naar een Administratief bediende /…
Onze klant is een jonge onderneming die actief is in de bouwgerelateerde sector.In deze nieuwe functie, zal je verantwoordelijk zijn voor alle administratie :
Voor een firma gespecialiseerd in voeding is Actief Interim Oudenaarde op zoek naar een medewerker in de productieafdeling. Wat wij van jou vragen:
Actief interim Oudenaarde 055/33.41.30 - actief.oudenaarde@actief.be - online. Als loodgieter begin je vroeg samen met je collega’s.Je vertrekt vanuit de depot…
En tant que boucher, votre travail consistera à : Désosser, préparer, couper et vider la viande et la volaille; Ce que nous demandons de vous :
Actief Interim Oudenaarde 055/33.41.30 - actief.oudenaarde@actief.be- online. Ben je op zoek naar een functie als zaalmedewerker? Wat wij van jou vragen: