Actief Interim jobs in Steenhuffel

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 936 jobs
Daarbovenop werk je ook actief mee aan het opstellen en het optimaliseren van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen. Wat wij van jou vragen:
Voor onze klant die gespecialiseerd is in de productie van verpakkingen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator extrusie! Wat wij van jou vragen:
We zoeken een heel polyvalent inzetbaar medewerker. Van afboorden tot banden bevoorraden, etiketten correct hangen, administratie bijhouden...
Voor een bedrijf in de regio van Ternat zijn we momenteel op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. Wat wij van jou vragen:
Voor een bedrijf gelegen in Buggenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerd persoon die de transportplanning op zich wil nemen.Wat ga je zoal doen?
Heb je een wetenschappelijke opleiding (scheikundige richting) gevolgd? Wil je werken in een volcontinu shiftsysteem? Je bent nauwkeurig en klantgericht?
Voor onze klant, een industriële speler, zijn we op zoek naar een poederlakker. Voorbereiding van te spuiten stukken. Wat wij van jou vragen:
Altijd graag willen werken bij een industriële firma die waanzinnige producten maakt? Wil jij jouw schouders hier mee onder zetten? Wat wij van jou vragen:
Altijd graag willen werken bij een industriële firma die waanzinnige producten maakt? Wil jij jouw schouders hier mee onder zetten? Wat wij van jou vragen:
Je staat in voor het onderhoud van gebouwen bij verschillende bedrijven. Je vertrekt van thuis uit met een camionette van het werk. Wat wij van jou vragen: