Actief Interim jobs in West Flanders

Page 1 of 1,181 jobs
Actief Interim, Leopold III laan 13, Oostende. Actief Interim, Leopold III laan 13, Oostende. De collega's sijpelen toe op het werk. Wat wij van jou vragen:
Aan de kassa voer je de prijzen manueel of via een optische lezer (scanner) in. Je int het geld cash of via bankkaart en je geeft het gepast geld terug.
Deze firma is op zoek naar een dossierbeheerder om het team te vervolledigen. Kan je een eerste ervaring voorleggen in een boekhoudkantoor en ben je klaar voor…
Contacteer Actief Select IeperRijselstraat 638900 Ieper057/40.90.40t.a.v. Je komt terecht bij de projectleiding. Wat wij van jou vragen:
Contacteer Actief SelectRijselstraat 638900 Ieper057/40.90.40chloe.vandoolaeghe@actief.be en/of evelien.covemaeker@actief.be, julie.vandelannoitte@actief.be.
Wij zijn op zoek naar een boekhouder A-Z die zal instaan voor o.a. Verantwoordelijk voor de maandelijkse afsluit en reconciliaties- de analytische boekhouding-…
Actief SelectRijselstraat 638900 Ieper057 40 90 40mail actief.ieper@actief.beT.a.v. Jouw takenpakket als administratief bediende offerteverwerking houdt in…
Je voert technische/mechanische werkzaamheden uit zoals onderhoud en herstellingen aan landbouwmachines.Je gaat op depannages voor onderhoud en herstellingen.Je…
Heb jij nog geen concrete plannen in augustus en ben jij gepassioneerd door de landbouw? Heb jij geen schrik om je handen vuil te maken? Wat wij van jou vragen:
Voor een groentenverwerkend bedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar een bediener automatische pickingsysteem. Wat wij van jou vragen: