Filter results by:
Sort by: relevance - date

Actief Interim jobs in Wilsele

Page 1 of 425 jobs
Ben je op zoek met veel sociaal contact en waar klantvriendelijkheid o zo belangrijk is? De dagen vliegen voorbij omdat geen enkele dag hetzelfde is...
Dit one-of-a-kind bedrijf is reeds 40 jaar actief in hun sector en staan bekend om hun kwaliteit en vakkennis. Wat wij van jou vragen:
Heb je een technische of wetenschappelijke achtergrond? Lucky you, want jouw profiel is veelgevraagd op de arbeidsmarkt. Wat wij van jou vragen:
Ben je gepassioneerd door koken? Zit het horeca wereldje in jouw bloed? Wij zijn op op zoek naar nieuw keukentalent voor onze klant. Wat wij van jou vragen:
Wij zijn voor onze klant op zoek naar een student om elke zaterdag van 7u tot 14u te werken in de winkel en eventueel ook een handje toe te steken in de…
Als productiemedewerker Life Sciences sta je in voor het aanmaken van proteine A resin. Aanmaak preparaten aan door grondstoffen met mekaar te mengen (in tanks…
Onze klant is reeds jarenlang actief in tuinaanleg en tuinarchitectuur. Werken in de buitenlucht is jouw passie? Ben je altijd terug te vinden in jouw tuin?
Onze klant is reeds jarenlang actief in tuinaanleg en tuinonderhoud inclusief alle activiteiten die hiermee verband houden. Wil je van je hobby je beroep maken?
Als Technieker sta je in voor de technische interventies van het machinepark. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen…
Ben je een rasechte problem solver met technisch inzicht? Op zoek naar een uitdagende job binnen een topbedrijf? Wat wij van jou vragen: