Adecco jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Page 1 of 433 jobs
Adecco zorgt voor een motiverend loonpakket. In België heeft Adecco een netwerk van meer dan 120 vestigingen. Adecco is de grootste aanbieder van Human Resource…
Adecco is op zoek naar een collega aan de kassa voor een gekende winkel in Beringen/Paal. Ben jij klantvriendelijk ingesteld en zie je het zitten om te werken…
Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa.
Ben jij die enthousiaste en toegankelijke verkoopmedewerker (m/v) die wij zoeken een supermarkt regio Hasselt? Dit gebeurt volgens de voorgeschreven regels.
Orderpicker / orderpickster te Tessenderlo voor de week van 9-13 september. Op basis van bestelbonnen, orders klaarmaken voor apotheken.
Heb jij een opleiding rechtspraktijk of rechten met succes doorlopen? Wil je aan de slag in een warm en mensgericht notariskantoor dat gelegen is net buiten het…
ASSISTENT(E) INKOOP (M/V) te Heusden-Zolder. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en assembleren van distributieborden en stuurborden.
Wij zoeken een toonbankmedewerker voor onze opdrachtgever in Hasselt. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en zal hen zowel technisch als commercieel…
Contacteer Adecco Houthalen op 011/51.61.10. Voor een bedrijf regio Paal - Beringen zijn wij op zoek naar een servicetechnieker torenkranen buitendienst.
Voor een Drukkerij regio Paal-Beringen zijn wij op zoek naar een medewerker Papiervoorbereid(st)er - bobineur. Je scant de bobijnen in en bereidt ze voor.