Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 5,513 jobs
Voert algemene administratieve taken uit. Klaarmaken en wegbrengen van interne bestellingen. Kopiëren en verdelen van documenten.
Schrauwen Sanitair en Verwarming
Herentals
Hoe je dag eruit kan zien. Na je eerste koffie/thee begin je aan je dagtaak. Je controleert de prijzen op de orderbevestigingen en plaatst de bestellingen.
YouCap
Mechelen
Word jij wild enthousiast…als ik to do lijst zeg? Uittypen van verslagen en nota’s. Verzamelen en beheren van gegevens. Klantenbestanden up to date houden.
Flexibel zijn, zelfstandig kunnen werken, sociaal, kindvriendelijk, kunnen werken met PC. Administratieve dossiers samenstellen Gegevens, de actualisatie van…
Als Paralegal Assistant beheer je het volledige administratief luik van diverse juridische procedures. Zo maak je de ontwerpopdrachtbrieven voor de advocaat, je…
Verder kan je terugblikken op een eerste werkervaring in administratie; Ben jij de nieuwe Administratief Medewerker voor de afdeling Inkoop?
IGEAN Milieu & Veiligheid
Wommelgem
Om het team inzameling in Wommelgem te versterken is IGEAN op zoek naar een. Wat doet het team inzameling? Het team inzameling is het eerste aanspreekpunt voor…
Stegmann
Deurne
Voor een onderdeel van een grote logistieke groep in het Antwerpse zoeken we iemand die mee administratieve opvolgingen van het uitzonderlijk transport doet.
Red Star Line Museum
Antwerp (city)
Het Red Star Line Museum is op zoek naar een administratieve duizendpoot en financiële kracht om te helpen bij tal van secretariaatstaken.
U fungeert als eerste aanspreekpunt voor de patiënten van de dienst raadpleging. Hierbij staat efficiëntie, patiëntvriendelijkheid en een correcte manier van…