Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,490 jobs
NINATRANS
Heverlee
Voor de herfstvakantie en kerstvakantie zijn wij op zoek naar jobstudenten voor het vervullen van administratieve taken.
Wij bieden jou een job in een innovatieve omgeving met internationale uitstraling waar je kansen krijgt om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen.
Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak: Je start alle dossiers op (zowel fysiek als in de dossiersoftware)…
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.
Wij bieden jou een job binnen een fijn team aan een faculteit met internationale uitstraling in het hart van Leuven. Je bent vertrouwd met Word en Excel.
In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Je leert vlot nieuwe zaken bij.
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Het VIB Centrum voor Hersenonderzoek bestaat uit 18 dynamische onderzoeksgroepen en expertise units met meer dan 300 onderzoekers die de werking van de hersenen…
Je bent verantwoordelijk voor de administratie die gepaard gaat met het project: Wij bieden je een deeltijds contract (50%) voor één jaar, met zicht op een…
Dhr. Vrancken Johan
Leuven
Voltijdse functie als logistiek medewerker van VZW Comité voor onderwijs - Heilig Hartinstituut Heverlee. Assistant de projet 6 mois.
Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de begrotingsopmaak en –opvolging, de financiële…