Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9,390 jobs
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Werken bij het Wit-Gele Kruis is meer dan een job. Want of het nu in een verzorgende of ondersteunende…
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken op de afdeling. Je bent nauwgezet en punctueel.
Agentschap Integratie & Inburgering
Mechelen
Als medewerker onthaal en administratie verzorg je het fysiek en telefonisch onthaal voor de vestiging waar je werkt. Tot en met 28 september 2019.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je maakt patiënten wegwijs bij de opstart van de nieuwe inschrijvingskiosk. Je biedt hulp aan patiënten bij de inschrijving aan de inschrijvingskiosk.
Agentschap Integratie en Inburgering
Brussels
Haal en administratie – regio Antwerpen (Mechelen)”. Als medewerker onthaal en administratie verzorg je het fysiek en telefonisch onthaal voor de vestiging.
Gemeente Willebroek
Willebroek
Als organisatie met een modern lokaal beleid trachten we aan meer dan 26.000 mensen onze dienstverlening optimaal aan te bieden.
Sint-Jozefkliniek
Rumst
Je bent de “rechterhand” van de hoofdarts en van de verpleegkundige directie en biedt hen algemene administratieve ondersteuning.
Partena Jobs
Mechelen
Ook de bijhorende administratie volg je nauwgezet en met zorg op.. Partena Dienstencheques is in volle groei. Excellente kwaliteit en uitmuntende klantenservice…
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Verschillende diensten in het ziekenhuis zoals administratie, keuken, onderhoud en verpleegkundige eenheden stellen elk jaar studenten te werk.
Je leidt de financiële administratie en stuurt volgende afdelingen en hun leidinggevenden aan: Je bent zeer loyaal en leidt de financiële administratie op een…