Post your CV - It only takes a few seconds

Administratie jobs in Zolder

Page 1 of 1,823 jobs
Je hebt een bachelor in de administratie op zak. Je verdeelt de interne post tussen de administratie en de filialen. Lidl is er voor iedereen die telt.
Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak: Je start alle dossiers op (zowel fysiek als in de dossiersoftware)…
SINT-JAN BERCHMANSINSTITUUT
Zonhoven
Voor een secundaire school met leerlingen van het derde tot en met het zesde jaar zoeken we een halftijdse medewerker, met zowel een taak als administratief…
€1.872 per maand
Heb je minder dan 1 jaar relevante ervaring in administratie dan mag je rekenen op volgend loonpakket: Je komt terecht op één van onze verschillende afdelingen…
Je hebt relevante ervaring in administratie en onthaal. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken op de afdeling. Je bent nauwgezet en punctueel.
Radiant Color
Houthalen
 Nauwkeurig in algemene administratie.  Middelbaar Diploma aangevuld met minstens 3 jaren ervaring in onthaal en administratie.
Agilitas
Heusden-Zolder
Je wil naast boekhoudkundige taken ook administratie doen. Zoek je een afwisselende job in de administratie in combinatie met de functie van kassamedewerker?
Invullen van aanwezigheidslijsten, heen- en weerschriftje van het kind dagelijks invullen, administratie i.k.v. Je hebt een hart voor kinderen?
Agilitas
Heusden-Zolder
Je wil naast boekhoudkundige taken ook administratie doen. Ben jij administratief sterk en zoek jij een deeltijdse job in de namiddag?
Amplo
Lummen
Wij zoeken een administratief bediende die bij VSS-Lummen kan gaan werken. Je kan basis administratief werk verrichten. Planningen van het personeel opstellen.