Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,133 jobs
Onze klant is een wereldwijde topleverancier van logistieke oplossingen. Voor de versterking van onze Customer Service in Zellik zoeken we een CUSTOMER SERVICE…
Stegmann
Asse
In deze functie ben je, samen met de collega’s van het pricing team, verantwoordelijk voor de actualisatie en verrijking van de productgegevens in ons ERP & PIM…
Wendy Van Waeyenberg
Asse
Voor één van onze klanten te Asse gaan we op zoek naar een administratief medewerker voor de afdeling Property & Facility Management.
Wie zoeken wij voor deze functie administratief bediende voor de carrosserie: Voor onze concessie Jaguar Land Rover te Asse zijn wij op zoek naar een…
Voor onze klant te Asse, een tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste administratieve duizendpoot / tandartsassistente.
Voor onze klant in de regio van Mollem zoeken wij momenteel administratief bediende voor een halftijdse functie. Je voornaamste taken zouden bestaan uit:
Syntra Midden-Vlaanderen
Aalst
Accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.). Jouw motivatie om te leren.
Natalie Neyt
Asse
Je ondersteunt administratief het team boekhouders van het kantoor bij het beheer van de boekhoudkundige dossiers. 4.Ondersteuning bij de wettelijke aangiftes.
De behandeling van de post. Input en verwerking van gegevens. Vrijdag van 8 uur tot 16 uur. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis Frans.
Als Administratief Bediende Workshop ben je verantwoordelijk voor de algemene administratieve ondersteuning in deze ateliers.