Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 437 jobs
Je hebt ervaring als administratief bediende of onthaalbediende, bij voorkeur in een juridische omgeving. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen)…
Francis Van Haver
Leuven
Wij zoeken een voltijdse Administratief bediende voor de back-office in onze administratieve zetel in Leuven. Bestellingen plaatsen, ontvangen en verwerken.
Je ondersteunt de groepsdiensten en dit in de hoedanigheid van administratief projectmedewerker. Wij bieden jou een job in een fijn team passend binnen een…
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Wij zijn op zoek naar een voltijds administratief medewerker die ondersteuning zal bieden aan verschillende groepsleiders en onderzoeksgroepen.
AUTOCARS BERGKONING
Leefdaal
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een toffe sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!**. Je hebt een goede talenkennis.
Mevr. Marleen Jans
Leuven
Je bent de rechterhand van de zaakvoerster en helpt bij administratie, boekhouding en personeelsbeleid Taken: Administratie in functie van de boekhouding.
Joeri Peemans(0496486557)
Boortmeerbeek
Indien nodig administratief bijspringen voor de collega's; Als Grafisch Administratief Medewerker voor neem je een tweedelige uitdaging voor jouw rekening:
Is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Vers fruit op het werk *.
Dominique Van Etterijk
Leuven
De inning van huur en kosten administratief opvolgen (bewijs van betaling, procedure opstarten in geval van niet-betaling, ...).
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.