Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 861 jobs
Dhr. deroo sammy
Waregem
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren. Als allround bediende bij deze KMO heb je een heel gevarieerd takenpakket.
Voor onze klant, actief in de modesector, zijn we op zoek naar versterking binnen hun administratief team. Wat wij van jou verwachten Jouw taken.
Harvey Nash Gent
Kortrijk
Voor een gerenommeerde speler in de bouw zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot. Vlot communiceren in het Engels, Frans en Nederlands is een must.
M-EXPRESS
Ingelmunster
Hulp bij planning, klantenadministratie en facturatie. Telefonische afpsraken met klanten maken en andere administratieve taken.
Bekijk dan zeker deze vacature! Jouw taak bestaat eruit om praktische controle te doen en de data te vergelijken via Excel Files.
Sylvie De Bock
Deerlijk
Als administratief bediende versterkt u ons dynamisch team van 7 mensen in een sterk groeiend verzekeringskantoor. Agent général d'assurances 6 mois.
Emeline Bosch
Mouscron
Voor een bedrijf gelegen in regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Pour une entreprise dans la région de Mouscron, nous recherchons…
MIIKITCO
Gullegem
Miikitco is een snelgroeiende jonge onderneming en daarom gaan wij op zoek naar een allround boekhoudkundig administratief bediende die snel en flexibel kan…
Secretary Plus
Kortrijk
Kom jij dit bedrijf als administratief bediende versterken? Onze klant uit Kortrijk, actief in de bouwsector, is op zoek naar een gedreven administratief…
Zoek jij naar een leuke job als administratief bediende? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een juiste motivatie en inzet.