Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief Medewerker Onderwijs jobs in 1740 Ternat

Page 1 of 74 jobs
Je maakt deel uit van ons team administratieve medewerkers. Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs.
STADSBESTUUR NINOVE
Ninove
Als administratief medewerker draag je bij tot de vlotte samenwerking in de Academie voor Muziek, Woord en Dans. Je werkt onder leiding van een diensthoofd.
Je behaalde minstens een diploma hoger secundair onderwijs of hebt relevante ervaring. Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI?
HET GROENE DAL
Hoeilaart
Minimum een diploma van het secundair onderwijs (ASO/TSO/BSO) of max. bachelor hoger onderwijs korte type. 25u per week - gespreid over max. 4 dagen Een greep…
Administratief sterk – Je bent een duizendpoot in administratief werk, ziet snel verbanden en houdt ervan om zeer punctueel te werken.
€1.989 per maand
Volg je de externe klant of interne medewerker administratief op. Als administratief medewerker ondersteun je de opleidingen in de sector transport en logistiek…
OKRA
Brussels
Je bent medewerker voor het administratief beleid van de vzw OKRA-SPORT +. Je beschikt over een diploma secundair onderwijs (bij voorkeur bedrijfsbeheer…
A & S SOLUTIONS
Vilvoorde
In het bezit zijn van een diploma hoger secundair onderwijs of secundair onderwijs van de derde graad of hiermee gelijkgesteld.
SINT-GOEDELE CVO LETHAS
Brussels
Vakantieregeling volgens secundair onderwijs met beperkte prestaties in juli en augustus. Kennis van Windows, Word en Excel.
Als administratief medewerker kom je terecht in het 3-koppige team van het vakgroepensecretariaat van de vakgroep KIMA (kinesitherapie, menselijke fysiologie en…