Administratief Medewerker Onderwijs jobs in Anderlecht

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 65 jobs
Stafdienst
Brussels
Als administratieve medewerker bied je administratieve ondersteuning aan de Secretaris-Generaal en bij uitbreiding aan het volledig departement.
KATHOLIEK ONDERWIJS VILVOORDE
Vilvoorde
Als administratief medewerker van een schoolsecretariaat sta je in voor diverse administratieve, schoolgerelateerde taken.
Als administratief medewerker binnen de faculteit Recht en Criminologie kom je terecht in een team van 12 medewerkers, verdeeld over 2 locaties.
Agentschap Overheidspersoneel
Brussels
Als administratieve medewerker bied je administratieve ondersteuning aan de Secretaris-Generaal en bij uitbreiding aan het volledig departement.
No Dust
Ukkel
Je bent verantwoordelijk voor de loongegevens van de medewerkers. We zijn gevestigd in Ukkel en Elsene en wensen ons administratief team te versterken.
Je maakt deel uit van ons team administratieve medewerkers. Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs.
Administratief sterk – Je bent een duizendpoot in administratief werk, ziet snel verbanden en houdt ervan om zeer punctueel te werken.
Broederlijk Delen
Brussels
Je hebt een diploma hoger onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Momenteel zoeken we een nieuwe medewerker die instaat voor de financiële administratie van…
HUIS VAN HET NEDERLANDS BRUSSEL
Brussels
Vacature medewerker boekhouding-administratie augustus 2019 | 2. Vacature medewerker boekhouding-administratie augustus 2019 | 3. Je bent stipt en nauwgezet.
FRANK SPRUYT
Zellik
Secundair onderwijs 3de graad met relevante ervaring. Het administratief beheer (planning, (elektronische) briefwisseling, facturatie, vergunningsaanvraag, …).