Administratief Medewerker Onderwijs jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
BuBaO | vzw Sint-Lievenspoort
Ghent
Het betreft een fulltime tewerkstelling, eventueel op te splitsen in 2 x haltime - De tewerkstelling gaat in vanaf 1 september 2019 - Verloning volgens barema’s…
De Vlaamse Waterweg
Evergem
Als administratief medewerker van de cel BVC is je takenpakket bijgevolg heel divers. Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.
DE PILOTEN
Evergem
Je beschikt minstens over een diploma secundair onderwijs. Voor een internationaal bekend bedrijf gespecialiseerd in de metaalsector regio Evergem zijn we op…
Diensten bijstaan die kampen met ziekteafwezigheid van een administratief medewerker of die geconfronteerd worden met een toename van werk en/of projecten.
Agentschap Voor Maritieme Dienstverlening En Kust
Ghent
Als administratief medewerker maak je deel uit van een nautisch secretariaat op één van de standplaatsen. Ben je sterk in administratief werk en teamwork ?
Je bezit een diploma secundair onderwijs. Algemeen (telefonisch) onthaal van de klanten. Opmaak/verwerking van productie en stilstandrapporten in SAP.
Tabor VZW
Ghent
De groep versterkt waardegericht ondernemen in de sectoren welzijn, gezondheid en onderwijs. Je zorgt voor een correct administratief procesverloop van de…
RIJKSDIENST VOOR ARBEIDSVOORZIENING
Gentbrugge
Je leidt nieuwe medewerkers op; Je wordt aangeworven als administratief assistent (niveau C) met de bijhorende weddenschaal C1. *Je bent minder dan 25 jaar**.
Je beschikt minimaal over een diploma in het hoger secundair onderwijs. Als medewerker medisch materiaal word je tewerkgesteld binnen het facilitair departement…
A & S SOLUTIONS
Nazareth
Je volgt administratief informatica-verwante dossiers nauwkeurig op zoals aangiftes, bestellingen, up-to-date houden van de inventaris.