Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief Medewerker Onderwijs jobs in Merchtem

Page 1 of 76 jobs
SCHOLENGROEP 19 DENDER
Berlare
€2.040 per maand
Als administratief medewerker schoolsecretariaat staat u in voor alle administratieve taken binnen GO! U bent administratief en organisatorisch zeer sterk en…
CHRISTELIJKE MUTUALITEIT SINT-MICHIELSBOND
Brussels
Dan ben jij de medewerker waar we naar op zoek zijn. Je hebt minstens een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
Je behaalde minstens een diploma hoger secundair onderwijs of hebt relevante ervaring. Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI?
Je maakt deel uit van ons team administratieve medewerkers. Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs.
€1.989 per maand
Volg je de externe klant of interne medewerker administratief op. Als administratief medewerker ondersteun je de opleidingen in de sector transport en logistiek…
Je beschikt over een diploma algemeen secundair onderwijs. Kandidaten die over een diploma algemeen secundair onderwijs en minimum 5 jaar ervaring in een…
ASZ
Aalst
Je beschikt over een diploma algemeen secundair onderwijs. Verrichten van ondersteunende en administratieve werkzaamheden volgens de noden van de dienst.
Secretary Plus
Puurs
Voor onze klant, actief in de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker die volgende taken op zich zal nemen:
RIJKSDIENST VOOR ARBEIDSVOORZIENING
Boom
Op termijn zal je nieuwe medewerkers opleiden. Je wordt aangeworven als administratief deskundige (niveau B) met de bijhorende weddenschaal B1.
De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Medewerker (M/V) zijn: De vereiste kwalificaties voor deze functie als Administratief Medewerker