Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief Medewerker Onderwijs jobs in Roosdaal

Page 1 of 68 jobs
Je beschikt over een diploma algemeen secundair onderwijs. Kandidaten die over een diploma algemeen secundair onderwijs en minimum 5 jaar ervaring in een…
ASZ
Aalst
Je beschikt over een diploma algemeen secundair onderwijs. Verrichten van ondersteunende en administratieve werkzaamheden volgens de noden van de dienst.
Je maakt deel uit van ons team administratieve medewerkers. Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs.
Administratief sterk – Je bent een duizendpoot in administratief werk, ziet snel verbanden en houdt ervan om zeer punctueel te werken.
Je bent medewerker voor het administratief beleid van de vzw OKRA-SPORT + : Je beschikt over een diploma secundair onderwijs (bij voorkeur bedrijfsbeheer…
KRESTON-VDN
Beersel
Je hebt geen diploma secundair onderwijs of geen studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs hebben.
Agentschap Overheidspersoneel
Schaarbeek
€1.989 per maand
Als administratief ondersteuner help je jouw teamverantwoordelijke en collega’s binnen de dienst Ruimtelijke Economie en de afdeling VLAIO-netwerk.
Als administratief medewerker kom je terecht in het 3-koppige team van het vakgroepensecretariaat van de vakgroep KIMA (kinesitherapie, menselijke fysiologie en…
OKRA
Brussels
Je bent medewerker voor het administratief beleid van de vzw OKRA-SPORT +. Je beschikt over een diploma secundair onderwijs (bij voorkeur bedrijfsbeheer…
SINT-GOEDELE CVO LETHAS
Brussels
Vakantieregeling volgens secundair onderwijs met beperkte prestaties in juli en augustus. Kennis van Windows, Word en Excel.