Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief Medewerker School jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 11 jobs
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. Het fungeren als aanspreekpunt (voornamelijk mail of…
Spectrumschool
Deurne
Wij bieden je een stabiele, tijdelijke betrekking als FT administratief medewerker van 18-10-2019 t/m 25-10-2019 met reële kans op verlenging.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. 28 oktober 2019 of aansluitend t.e.m.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. De psychologische begeleiding van studenten, die je…
Centrum voor Avondonderwijs
Antwerp (city)
Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring als cliënt service medewerker. Als opleidingsconsulent ben jij het eerste aanspreekpunt van de school en geef je…
Antwerp (city)
Desgevraagd bent u in staat om (tijdelijk) de hiërarchische aansturing van een beperkt aantal (junior) medewerkers over te nemen. Je werkt graag in teamverband.
Kapellen
Commercieel administratief en op omzet. Je kan naast de training on the job extra trainingen volgen via onze Accent Business School. Je woont deze ook zelf bij.
Ondersteunt mee de opstart van nieuwe medewerkers (desktop, bureau, badge, ... Van apothekers tot ingenieurs, van technisch tot administratief talent.

We have removed 3 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds