Administratief Medewerker School jobs in Edegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
KATHOLIEK ONDERWIJS VILVOORDE
Vilvoorde
Als administratief medewerker van een schoolsecretariaat sta je in voor diverse administratieve, schoolgerelateerde taken.
DON BOSCO INSTITUUT TSO/BSO
Haacht
Goede begeleiding en ondersteuning in de school. Contact leggen met leerlingen en ouders, goede relatie opbouwen met collega's en andere personeelsleden,…
UIT INZICHT, IN UITZICHT
Deurne
Ondersteuning op administratief en inhoudelijk vlak. *Wij zoeken een voltijdse medewerker logopedie/huiswerkbegeleiding om het team te versterken.**.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
School of Arts Koninklijke Academie. Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. De administratieve opvolging van personeelsdossiers en…
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. 1 oktober 2019 of aansluitend t.e.m.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. Je ondersteunt en adviseert de algemeen directeur met…
Antwerp (city)
Desgevraagd bent u in staat om (tijdelijk) de hiërarchische aansturing van een beperkt aantal (junior) medewerkers over te nemen. Je werkt graag in teamverband.
Naast sales is er ook een administratief luik: Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro.
Hays Response
Wilrijk
Wij zijn op zoek naar een junior administratief medewerker met een eerste ervaring in een soortgelijke functie of die net van school komt.
Easily apply

We have removed 4 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds