Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,126 jobs
Brussels
Mensura inspireert en helpt bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan het werk te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid,…
Als nieuwbakken medewerker in het team wervingen volg je een opleiding bij Selor (FOD BOSA) en word je op de werkvloer gecoacht door je collega’s.
Je maakt deel uit van ons team administratieve medewerkers. Je staat in voor de verzending van patiëntenstalen naar andere laboratoria of in het kader van…
Je bent medewerker voor het administratief beleid van de vzw OKRA-SPORT + : De vzw OKRA-SPORT +, is een dynamische Multisportfederatie.
MENAPIENS II
Sint-Gillis
Je hoofdtaak bestaat uit het onthaal van onze patiënten. Verder plan je afspraken in, beantwoord je telefonische oproepen en maak je medische rapporten op.
Het betreft een vacature van bepaalde duur voor de periode van één jaar aan een tewerkstellingspercentage van 60%. Je kan vlot overweg met MS office.
KA SCHAARBEEK-EVERE
Evere
Halftijdse opdracht administratief medewerker (personeelsadministratie), tot einde schooljaar. Kennis van het programma Informat is een vereiste.
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor het beheer van de inkomende bekeuringen. Verwerking van de inkomende post.
Brussels
Enkele jaren ervaring als medewerker op een boekhoudkundige dienst zijn wenselijk. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de…
ToMach Engineering
Brussels
Excelleer jij als Administratief Medewerker? Als Administratief Medewerker ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing.