Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,219 jobs
Je staat in voor het opvolgen van en beantwoorden van vragen in verband met VWO (zowel e-mail als telefoon) en dit in overleg met de diverse coördinatoren en…
Harvey Nash Gent
Kortrijk
Voor een gerenommeerde speler in de bouw zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot. Vlot communiceren in het Engels, Frans en Nederlands is een must.
Dewaele Groep
Ypres
Kortom, een gevarieerde mix van administratief en commercieel werk staat jou te wachten! Hou je van een bureaujob en tegelijk van veel sociaal contact?
HARELBEKE STADSBESTUUR
Harelbeke
Aan variatie binnen het takenpakket administratief medewerker geen gebrek. Dan is de job administratief medewerker misschien wel iets voor jou!
Een van onze gekende klanten, regio Wevelgem, gaat dringend op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Je spreekt zeer goed Nederlands.
Goede communicatieve vaardigheden voor een vlot overleg tussen klanten en medewerkers Brieven, tabellen, ... Verwerken van binnenkomende offertes via SAP.
Mevrouw Sophie Delodder, medewerker personeelsdienst,. Je bent medewerker binnen de dienst studentenzaken en staat in voor: Je brengt nieuwe ideeën aan;
Voor een bank regio Menen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je staat open om nieuwe zaken bij te leren en andere taken uit te voeren.
Mevr. Tania Plets
Comines-Warneton
Onze klant is een groot, sterk groeiend bedrijf dat haar 30-jarig bestaan viert. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van jonge planten en uitgegroeid tot 1…
Agilitas Professional
Wervik
Als medewerker R&D zorg je voor de ontwikkeling van nieuwe modellen, al dan niet met mechanische tools. Sta je open voor een nieuwe, technische uitdaging?