Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,082 jobs
Ingrid De Buyst
Ronse
Als bachelor in sociaal werk of orthopedagogie kan u onze sociale dienst komen vormen, uitbouwen en deel uitmaken van het enthousiast omkaderingsteam.
Jean-Francois Cheyns
Ghent
Vanuit ons kantoor voeren we het backofficeproces voor laadpalen, laadpassen en energiemanagement uit en leveren we support aan ons enthousiast team van…
Werving & selectie
Saint-Nicolas
Je hebt een eerste werkervaring in een administratief ondersteunende functie en een gezonde interesse voor technische zaken.
Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening. Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak: Dan begint het pas echt.
Een medewerker traiteurafdeling bij Bon'Ap heeft een gevarieerd takenpakket. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees.
Lies Pieters
Ghent
Je zal de collega's administratief ondersteunen op juridisch vlak: Dan is deze vacature als Juridisch Medewerker iets voor jou:
K T A LOKEREN
Lokeren
Technisch atheneum Lokeren gaat op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Je zal ondersteuning bieden aan team financiën en team…
Dhr. Pascal Poppe
Berlare
Om ons team van gemotiveerde medewerkers te versterken zijn wij op zoek naar een medewerker verzekeringen met ervaring in schadebeheer. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Darwin
East Flanders
Je wordt ingezet als administratieve duizendpoot in boekhoud afdelingen of interne sales wat zorgt voor een zeer gevarieerd takenpakket.
QUILLET
Melsele
Je werkt efficiënt en zelfstandig en kan een aanspreekpunt zijn voor onze medewerkers. Je staat in voor de algemene administratietaken in ons kantoor.