Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,121 jobs
Syntra Midden-Vlaanderen
Aalst
Accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.). Jouw motivatie om te leren.
weTech academy
Saint-Nicolas
We zijn op zoek naar een administratief medewerker in onderwijs. Het betreft een 4/5de opdracht. Personen onthalen en hun vraag identificeren.
Bakkerij Aernoudt
Gentbrugge
Uniformen, badges en parkeerkaartenbeheer medewerkers. Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit: Het beantwoorden van telefoons en mails van klanten.
Dhr. Drubbel Stefan
Ghent
Als commercieel administratief bediende ben je het aanspreekpunt van onze klanten, via telefoon, mail. Je bent vaardig met PC en je hebt een goede kennis van…
Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. We willen onze interne organisatie versterken met een Medewerker Verzekeringen.
Aclagro
Wondelgem
Je levert een belangrijke bijdrage aan de toepassing van de administratieve processen binnen de vennootschap en staat in voor een doorgedreven administratieve…
Op de hoofdzetel in Merelbeke zorgen een paar honderd collega’s ervoor dat de winkels zich kunnen concentreren op hun klanten. Je beheert de algemene mailbox.
We zoeken een heel polyvalent inzetbaar medewerker. Van afboorden tot banden bevoorraden, etiketten correct hangen, administratie bijhouden...
A & S SOLUTIONS
Oudenaarde +1 location
Als administratief medewerker bij I.VL.A. Www.ivla.be - is een coördinerend orgaan dat aan de participerende gemeenten een totaaloplossing aanbiedt wat betreft…
East Flanders
Je wordt ingezet als administratieve duizendpoot in boekhoud afdelingen of interne sales wat zorgt voor een zeer gevarieerd takenpakket.