Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,593 jobs
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Sciensano
Brussels
Je beantwoordt vragen en informeert op telefonische, schriftelijke of elektronische wijze zowel de interne medewerkers als de externe partners.
Als Administratief medewerker Finance Freight & CL Belgium ben jij verantwoordelijk voor: Ben jij de tweetalige professional die purchase to pay processen…
Kurt Meeus
Vilvoorde
Afspraken en planning van een verantwoordelijke of een medewerker organiseren. In de privé zou je een Management Assistent zijn. Je pikt snel nieuwe dingen op.
TER BANK BUITENGEWOON ONDERWIJS
Heverlee
Werken binnen een sterk team van administratieve medewerkers binnen een school voo rkinderen/jongeren met een mentale beperking.
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor het beheer van de poolwagens van onze klanten. Hou je van een gevarieerde job?
UPC KU Leuven
Leuven
Binnen een klein team van 4 medewerkers ben je verantwoordelijk voor het onthaal van patiënten en bezoekers op de nieuwe afdeling Kinderpsychiatrie (Vleugel K)…
Wij kunnen dit doen door onze fantastische medewerkers die op alle fronten verschillend zijn maar die de passie voor woninginrichting gemeen hebben.
GDW Security
Machelen Diegem
Bijvoorbeeld een job bij GDW Security als Allround Administratieve Medewerker (M/V). Administratief beheer van klanten- en technische dossiers met het dagelijks…
Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een ‘Employer of Choice’ zijn. Zeker als je weet dat Attentia ervan overtuigd is dat een…