Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,752 jobs
Ben jij de nieuwe Administratief Medewerker voor de afdeling Inkoop? Als administratief medewerker ondersteun je de collega’s van de inkoopafdeling in onder…
ITINERA
Antwerp (city)
Heb je zin om op wekelijkse basis onze algemene administratie mee te helpen verzorgen? Voorbereiding syllabussen, voorbereiding lesmaterialen, administratieve…
BASISSCHOOL GEMEENSCHAPSONDERWIJS
Willebroek
Als administratief medewerker sta je in voor een algemene ondersteuning van onze school. Tot je takenpakket behoren onder meer : 8u00 tot 12u00 en 13u tot 16u.
Je genoot een administratief opleiding en beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een technisch-administratief milieu.
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en juist uitvoeren van de interne facturatie.
Antwerp (city)
Je bent administratief sterk onderlegd en beschikt over organisatorisch inzicht. Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als…
Spectrumschool
Deurne
Wij bieden je een stabiele, tijdelijke betrekking als FT administratief medewerker van 18-10-2019 t/m 25-10-2019 met reële kans op verlenging.
Antwerp (city)
Binnen onze klantenservice 'VIK' zijn wij op zoek naar een extra medewerker om onze B2B klanten beter te kunnen services. Zowel thuis, onderweg als op reis.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Je komt terecht in een hogeschool die de persoonlijke groei van haar studenten en medewerkers stimuleert. 11 november 2019 of aansluitend t.e.m.
Hotel Elisabeth
Mechelen
Als Administratief en Boekhoudkundig Medewerker krijg je taken toegewezen met betrekking tot de boekhouding en de hotel-gelieerde financiële transacties.