Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,245 jobs
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor het beheer van de inkomende bekeuringen. Verwerking van de inkomende post.
Het betreft een vacature van bepaalde duur voor de periode van één jaar aan een tewerkstellingspercentage van 60%. Je kan vlot overweg met MS office.
Je ondersteunt de groepsdiensten en dit in de hoedanigheid van administratief projectmedewerker. Wij bieden jou een job in een fijn team passend binnen een…
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Wij zijn op zoek naar een voltijds administratief medewerker die ondersteuning zal bieden aan verschillende groepsleiders en onderzoeksgroepen.
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.
Frankrijk, Spanje, Italië, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Dan ben jij de persoon die we zoeken !
Agilitas
Kampenhout
Voor een dynamisch bedrijvencentrum in Kampenhout zoeken wij een Poetshulp . Eventueel wat administratieve taken ( optioneel). Deeltijdse functie (20 -24 uur).
Je bent ook bereid administratief en repetitief werk te doen. Als medewerker van de Intranetcoördinator binnen de directie Stafdiensten Algemeen Beheer …
Indien u klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt en graag proactief uw collega’s administratief ondersteunt in het realiseren van hun vele projecten,…
Vilvoorde
Je maakt deel uit van het team administratieve medewerkers in magazijn Vilvoorde waar jij de volledige logistieke administratieve opvolging doet voor powder…