Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,226 jobs
Mevr. Tamara Gering
Kortrijk
Je staat in nauw contact met de Business to Business klant via mail en telefoon. Je ondersteunt de commerciële buitendienst in administratieve zaken.
Ben jij een sterke administratieve kracht met interesse in douane aangelegenheden? Voor de invulling van de rol van Customs Administrator zijn wij op zoek naar…
Onze afdeling MRO (Maintenance, Repair and Operations) koopt producten aan die aanvullend zijn op onze core business (wisselstukken voor industriële voertuigen)…
Maar ook voor de 9.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. … Onze facility diensten ondersteun je administratief door bestellingen…
Connie Decraene
Anzegem
Gegevens actualiseren (markttendensen, nieuwe producten, referenties van de leveranciers, ...)• Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma (administratieve…
Vuylsteke
Meulebeke
VUYLSTEKE maakt deel uit van de Groep EIFFAGE, een sterke en gediversifieerde groep met meer dan 3.500 medewerkers in de Benelux.
Dhr. Simon Bens
Kortrijk
CORETEX bvba is een West-Vlaamse textielonderneming actief in de wereldwijde distributie van synthetische grondstoffen binnen het domein van technisch textiel.
THUISZORGWINKEL- ADMIN CENTRUM
Roeselare
Ervaring als medewerker in een team Finance is een… Voltijdse arbeidsovereenkomst als junior finance medewerker tem 31-03-2020 met doorgroeimogelijkheid.
En we zijn goed op weg. … Je beheert een portfolio aan vacatures en volgt deze administratief op. … Je werkt graag zelfstandig, gestructureerd en administratief.
Titeca
Roeselare
Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice,… Als MEDEWERKER BOEKHOUDTEAM verzorg je autonoom de aan jou toegewezen interne of externe inboekdossiers.