Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,599 jobs
Ofwel een ervaringsbewijs administratief medewerker (www.ervaringsbewijs.be); Ofwel 1 jaar relevante professionele werkervaring als administratief medewerker;
Bram Perdaen
Saint-Nicolas
Gegevens algemene boekhouding invoeren (aan- en verkoopfacturen, bank- en kasverrichtingen, …) ; Gegevens met betrekking tot de loonberekening verzamelen en…
MARIAGAARD- Z. V. LIEFDE KWATRECHT
Wetteren
Het onthaal en het toezicht houden op de leerlingen tijdens pauzes, uitstappen, drukke momenten en in de studieruimte. Toezicht houden op de leerlingen tijdens:
BEVERLY'S
Kemzeke
Als administratief medewerker zal je instaan voor algemene boekhoudkundige en administratieve taken. E-mails behandelen (van huurders, boekhouders,...).
Mevr. Mieke Plaetinck
Laarne
Artikelomschrijvingen opmaken door te vertalen van het Frans naar Nederlands (artikelomschrijvingen, nieuwsbrieven en ander promotiemateriaal).
We zijn op zoek gaan naar Medisch - Administratief Medewerker die snel kan opstarten. Rode Kruis-Vlaanderen biedt verzoekers om internationale bescherming een…
Darwin
Lokeren
In samenspraak met de collega’s van de buitendienst maak je de offertes en verstuur je ze naar onze klanten. Er worden nog een aantal administratieve taken aan…
Dhr. Jan Mertens
Saint-Nicolas
Assistentie financiële, algemene en personeelsadministratie van de vzw Je rapporteert aan de financieel & administratief coördinator.
Agilitas Professional
Ghent
Voor een voedingswinkel in hartje Gent zijn wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van het boekhouding en de personeelsadministratie.
Als polyvalent administratief medewerker werk je mee in het magazijn en draag je bij tot de administratieve ondersteuning van het magazijn.