Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,411 jobs
CAW Oost-Vlaanderen
Ghent
Als medewerker bij het CAW Oost-Vlaanderen kan je rekenen op: Je ziet verbeterkansen en neemt initiatief om procesflows administratief zo eenvoudig mogelijk te…
Lies Pieters
Ghent
Je zal de collega's administratief ondersteunen op juridisch vlak: Dan is deze vacature als Juridisch Medewerker iets voor jou:
Jean-Francois Cheyns
Ghent
Vanuit ons kantoor voeren we het backofficeproces voor laadpalen, laadpassen en energiemanagement uit en leveren we support aan ons enthousiast team van…
Merelbeke
Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. Zo garanderen onze medewerkers dat we als Lidl een stipte en…
Rami Services
Zwijnaarde
Je hebt meerdere taken binnen het departement boekhouding. Je beheert op regelmatige basis de betalingen die binnen komen op de derdenrekening.
Als polyvalent administratief medewerker werk je mee in het magazijn en draag je bij tot de administratieve ondersteuning van het magazijn.
1ste Medewerker traiteurafdeling regio Gent. Een 1ste medewerker traiteurafdeling bij Buurtslagers heeft een gevarieerd takenpakket.
1ste Medewerker traiteurafdeling Bon'Ap Gent. Een 1ste medewerker traiteurafdeling bij Bon'Ap heeft een gevarieerd takenpakket. Een begeleiding op jouw maat.
Als medewerker traiteurafdeling heb je een boeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. Salades, dagschotels en broodjes bereiden.
VGD - Belgium
Ghent
Als administratief medewerker maak je deel uit van het administratief team in kantoor Gent. Je ben het aanspreekpunt met betrekking tot verschillende…