Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 736 jobs
Je ondersteunt de groepsdiensten en dit in de hoedanigheid van administratief projectmedewerker. Wij bieden jou een job in een fijn team passend binnen een…
Het betreft een vacature van bepaalde duur voor de periode van één jaar aan een tewerkstellingspercentage van 60%. Je kan vlot overweg met MS office.
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Wij zijn op zoek naar een voltijds administratief medewerker die ondersteuning zal bieden aan verschillende groepsleiders en onderzoeksgroepen.
Frankrijk, Spanje, Italië, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Dan ben jij de persoon die we zoeken !
Dhr. Hendrickx Steven
Bekkevoort
De klant of de verkoper erover inlichten. Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...). Zeer diverse job, met uitdagingen, in een dynamisch…
Voedselteams vzw
Leuven
Met referentie Sollicitatie Administratief medewerker. Je wordt als administratief medewerker aangeworven in een deeltijds contract van 19-25 uur/week, in…
HOLSBEEK GEMEENTEBESTUUR
Holsbeek
De administratief medewerker · Ondersteunt de werking van de financiële dienst. Verzorgt het loket van de dienst. Documenten coderen, klasseren en archiveren.
Jos HR Services
Lubbeek
Je bent medeverantwoordelijk voor het digitaliseren van het papieren klassement van Verzekeringskantoor Louis Schrevens NV.
VOEDSELTEAMS
Heverlee
Je wordt als administratief medewerker aangeworven in een deeltijds contract van 19-25 uur/week, in overleg te bepalen, voor onbepaalde tijd.