Administratief Medewerker jobs in Oostduinkerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 217 jobs
NOBLE CHOCOLATES
Veurne
Punctueel, organisatorisch en administratief sterk. Je ondersteunt het Noble-team op verschillende manieren: Ondersteuning met planning door o.a.
Dhr. Karl Bono
Middelkerke
Voor de werking van het vakantiepark / camping De Lombarde zoeken we een nieuwe administratief en operationeel medewerk(st)er. Assistant de projet 24 mois.
BEAUVENT
Diksmuide
We groeien momenteel sterk in projecten, medewerkers en coöperanten. Je staat ook in voor de accurate verwerking van de verlofdagen en andere administratie van…
De Lombarde vzw
Lombardsijde
Correcte verloning (PC302 administratief bediende). Je kan vlot samenwerken met andere medewerkers in een team. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.
Stadsbestuur Oostende
Ostend
Om het team te versterken, zoekt De Grote Post een gedreven Algemeen administratief medewerker / onthaal. Als algemeen administratief medewerker / onthaal sta…
FLIPPER
De Panne
Flipper is een vakantiecentrum in De Panne. Wij organiseren zowel zeeklassen als vakantiekampen voor jongeren! Goed kunnen werken met Office *.
Je bent commercieel ingesteld en administratief sterk. Het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.
Cultuurcentrum De Grote Post
Ostend
Als algemeen administratief medewerker / onthaal sta je in voor het klantenmanagement en de administratieve en ondersteunende diensten voor de verschillende…
1ste Medewerker traiteurafdeling Bon'Ap Oostende. Een 1ste medewerker traiteurafdeling bij Bon'Ap heeft een gevarieerd takenpakket.
Cerm-HR
Ostend
We groeien momenteel sterk in projecten, medewerkers en coöperanten. Je staat ook in voor de accurate verwerking van de verlofdagen en andere administratie van…