Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,462 jobs
Ofwel een ervaringsbewijs administratief medewerker (www.ervaringsbewijs.be); Ofwel 1 jaar relevante professionele werkervaring als administratief medewerker;
MARIAGAARD- Z. V. LIEFDE KWATRECHT
Wetteren
Het onthaal en het toezicht houden op de leerlingen tijdens pauzes, uitstappen, drukke momenten en in de studieruimte. Toezicht houden op de leerlingen tijdens:
Agilitas Professional
Ghent
Voor een voedingswinkel in hartje Gent zijn wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van het boekhouding en de personeelsadministratie.
HUISARTSENPRAKTIJK ELSDRIES
Melle
Je bent het gezicht van de praktijk, het aanspreekpunt van de patiënt en de administratieve hulp van de huisartsen.
CATHERINE REYNAERT
Ghent
Administratief medewerker in een boekhoudkantoor. Het indienen van BTW-aangifte, BTW-listings - Neerleggen jaarrekeningen - Aannemen en afhandelen telefoons -…
DE VLEESCHAUWER & CARNEWAL ADVOCATE
De Pinte
Als administratief medewerker sta je in voor onder andere: Onthaal van cliënten en leveranciers *. Verwerken van post en e-mails *.
Mevr. De Backer Fabienne
Ghent
Werk je graag in teamverband? Heb je affiniteit met IT en heb je een zwak voor digitalisatie en administratie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Agilitas
Merelbeke
Voor een leuk en groeiend bedrijf in Merelbeke zoeken wij een administratief medewerker om een tijdelijke vervanging te doen. Je hebt minstens een bach diploma.
Mevr. Mieke Plaetinck
Laarne
Artikelomschrijvingen opmaken door te vertalen van het Frans naar Nederlands (artikelomschrijvingen, nieuwsbrieven en ander promotiemateriaal).
Intolaw Advocaten
Ghent
Elke medewerker krijgt de kans om mee te bouwen aan het verhaal van Intolaw. Wij investeren graag in onze medewerkers en zorgen voor een grondige begeleiding en…