Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,443 jobs
A & S SOLUTIONS
Oudenaarde
Als administratief medewerker bij I.VL.A. … Www.ivla.be - is een coördinerend orgaan dat aan de participerende gemeenten een totaaloplossing aanbiedt wat betreft…
Onze afdeling MRO (Maintenance, Repair and Operations) koopt producten aan die aanvullend zijn op onze core business (wisselstukken voor industriële voertuigen)…
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
Als medewerker retours sta je in voor het opvolgen en coördineren van de retours. Je controleert de retours en je zorgt voor een correcte en snelle afhandeling.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
Je houdt alles administratief bij (checklist,..). … Als logistiek medewerker in onze Aluminium afdeling ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons magazijn.
Mevr. Melissa Wieleman
Kruisem
Voor alle medewerkers geldt dat wij een open en dynamische mind set verwachten in combinatie met een collegiale communicatieve attitude.
Bakkerij Aernoudt
Gentbrugge
Uniformen, badges en parkeerkaartenbeheer medewerkers. … Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit: Het beantwoorden van telefoons en mails van klanten.
Dhr. Drubbel Stefan
Ghent
Als commercieel administratief bediende ben je het aanspreekpunt van onze klanten, via telefoon, mail. … Je bent vaardig met PC en je hebt een goede kennis van…
Op de hoofdzetel in Merelbeke zorgen een paar honderd collega’s ervoor dat de winkels zich kunnen concentreren op hun klanten. … Je beheert de algemene mailbox.
Voor een vastgoed kantoor in de omgeving van Oudenaarde zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Je staat in voor het opvragen van attesten.
REMUE ZAKENKANTOOR
Melle
Je bent administratief, nauwkeurig en je hebt interesse in verzekeringen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. … Je bent nauwkeurig en punctueel *.