Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,031 jobs
Agilitas
Oudenaarde
Je bent administratief sterk en nauwkeurig. Je staat in voor de opmaak van verkoopfacturen. Je neemt daarnaast de volledige administratie van de buitenlandse…
Galico NV
Anzegem +1 location
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt artikelbeheer dat perfect up to date gehouden wordt.
Ingrid De Buyst
Ronse
Als bachelor in sociaal werk of orthopedagogie kan u onze sociale dienst komen vormen, uitbouwen en deel uitmaken van het enthousiast omkaderingsteam.
Agilitas
Oudenaarde
Als medewerker onthaal/verkeer staat u in voor hoofdzakelijk 2 taken: Voor de politiezone Vlaamse Ardennen zijn wij op zoek naar een medewerker voor de dienst…
Een medewerker traiteurafdeling bij Bon'Ap heeft een gevarieerd takenpakket. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees.
Agilitas OUDENAARDE
Oudenaarde
Je bent administratief sterk en nauwkeurig *. Je staat in voor de opmaak van verkoopfacturen. Je neemt daarnaast de volledige administratie van de buitenlandse…
Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. Lidl is er voor iedereen die telt. En we zijn goed op weg.
BOSS paints
Beveren (Waregem)
Voor onze finance afdeling zijn we op zoek naar een administratief medewerker om zo snel mogelijk op te starten tot eind maart 2020.
Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig. Onze klant gelegen regio Oudenaarde is op zoek naar een administratief boekhoudkundig bediende.
Je werkt als allround administratief bediende in een productiebedrijf van textielproducten: Je neemt telefonisch aan en helpt de klanten/leveranciers verder.