Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,682 jobs
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je verzorgt alle administratieve taken en doet de opvolging van dossiers binnen de medische sector:
Desmedt
Bornem
Als intern commercieel medewerker is jouw takenpakket zowel commercieel als administratief getint. In concreto ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten…
Bram Perdaen
Saint-Nicolas
Gegevens algemene boekhouding invoeren (aan- en verkoopfacturen, bank- en kasverrichtingen, …) ; Gegevens met betrekking tot de loonberekening verzamelen en…
Ben jij de nieuwe Administratief Medewerker voor de afdeling Inkoop? Als administratief medewerker ondersteun je de collega’s van de inkoopafdeling in onder…
Als “Administratief Medewerker Logistiek” heb je een belangrijke rol in het centraal distributiecentrum van Duvel Moortgat te Puurs (Ruisbroek) van waaruit o.a.
PASSE PARTOUT
Temse
Vanwege de groei van onze onderneming zijn we op zoek naar een extra administratief medewerker voor de afdeling orderverwerking/commerciële binnendienst.
Het bijstaan van de Procurement Manager. Offertes opvragen, bestellingen plaatsen en opvolgen. Administratie rond contracten met leveranciers in orde brengen.
BEVERLY'S
Kemzeke
Als administratief medewerker zal je instaan voor algemene boekhoudkundige en administratieve taken. E-mails behandelen (van huurders, boekhouders,...).
Mevr. Nathalie Van Londersele
Hamme
Verantwoordelijk voor het administratief beheer van ons materieel. Je bent nauwkeurig ingesteld en bent organisatorisch en administratief sterk.
WDH DESIGN
Aartselaar
Je stelt dossiers op en vult deze aan. Je maakt offertes op onder begeleiding. Je kan met de computer werken. Je kan goed Nederlands schrijven en spreken.